Keystone logo

0 Бакалавър Програми в Здравни грижи Репродуктивна медицина Генетика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Здравни грижи
  • Репродуктивна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Бакалавър Програми в Здравни грижи Репродуктивна медицина Генетика

Изкарва бакалавър по генетика е идеална възможност за хора, които искат да учат в различни възгледи относно развиваща се област на генетиката. Специалността е насочена към научното изследване на организацията, функциите, рекомбинацията, регулирането и предаване на наследствена информация на всички нива на сложност в биологичните организми. Студентите получават диплома по генетика могат да станат проспериращи и уважавани със своята гама от преносими умения.

&nbsp

Какво е бакалавър по генетика? Тази степен е по-нататъшно образование, които ще осигурят на учениците със знания и умения в областта на теорията на молекулярната биология и генетика. Учениците ще научат основните градивни елементи на генетиката включително запис на данни, анализ и научно писане. Освен това, бакалавърска степен в тази област дава възможност на хората да се развиват интелектуалните умения, необходими за успех в областта на световната генетика.

&nbsp

Има много причини за избор, за да преследва бакалавър по програма Genetics. Курсовата работа обхваща Mendelian генетика, хромозомна репликация и структура, механизми на генното регулиране, възстановяването на ДНК и рекомбинация, епигенетични явления, определяне пола, молекулярната еволюция и генетични взаимодействия между геноми.

&nbsp

Разходите се различава в зависимост от училището, както и продължителността на програмата варира между три и четири години. От съществено значение е, че можете да разследва достатъчно програмата да се гарантира, че програмата предлага отговаря на вашите цели.

&nbsp

Завършили са в голямо търсене на няколко позиции, като роли в университети, болници, държавни ведомства, научни институти и биотехнологичната промишленост. Студентите ще развият умения, необходими за решаване на въпросите, свързани с прилагането на експериментален анализ за решаване на задачи по генетика.След като учениците са завършили с бакалавърска степен по генетика, че са готови за академични изследвания или кариера, включващи геномика и основните генетиката.

&nbsp

Много местни и международни опции са на разположение за програмата от различни университети. Онлайн курсове са идеален избор за тези, които живеят в отдалечени райони по целия свят с ограничен достъп до училище. Уеб-базирани възможности погрижат за лица, които изискват по-гъвкав график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.