Keystone logo

125 Бакалавър Програми в Естествени науки Географски науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Естествени науки
  • Географски науки
Области на обучение
  • Естествени науки (125)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Естествени науки Географски науки

Бакалавърска степен е три- или четиригодишна програма, която следва завършването на средното училище. Тя позволява на студентите да продължат образованието си в специална област на интереси и да придобият умения за пазаруване. Следователно, той увеличава възможностите за добре платена работа. Той може да бъде и стъпка към магистърска степен.

Какво е бакалавър по география? Географията е изучаването на земята, включително хората, които живеят върху нея, околната среда и природните белези като земната форма и климата. Студент по географски науки може да вземе курсове по картография, статистика, световни региони и земни среди. Класовете могат да имат допълнителни научни лаборатории, които дават практически опит. Повечето институции изискват старши проект, който отразява изследванията, които ученикът е извършил.

Студентите, които получават бакалавър по географски науки, често получават умения за четене на карти, обработка на данни и организация. Всички тези умения са от полза за ефективното управление на ежедневието.

Всяка институция, предлагаща бакалавър по географски науки, ще има свои собствени такси и такси. Разходите ще варират в зависимост от местонахождението на училището, броя на изискваните кредити, записването на непълно работно време или на пълно работно време и други фактори. Студентите трябва внимателно да преценят разходите, преди да се регистрират.

Успешните завършили бакалавърска програма по география могат да намерят работа в публичния или частния сектор. Възможни кариери включват картограф, географ, планиращ растеж, мениджър на дивата природа, рейнджър на парка или учител. Географите могат да станат агенти за развитие на общините. Има и университетски и колежни длъжности като професор или изследовател. Много военни институции наемат географи, било като войници, или като цивилни.

Има възможности както в страната, така и в чужбина, да получат бакалавър по география. Онлайн програмите са чудесни за студенти, които се нуждаят от по-гъвкав график. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.