Keystone logo

14 Бакалавър Програми в Естествени науки Науки за земята Геологични науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Естествени науки
  • Науки за земята
  • Геологични науки
Области на обучение
  • Естествени науки (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Естествени науки Науки за земята Геологични науки

Много хора избират да проучи бакалавър по Geoscience. Тази степен обхваща стриктно обучение в геологията от структурата и историята на Земята, чрез минерали и скали, при природни бедствия и за околната среда.

Какво е бакалавър по Geoscience? Фокусиране Тази степен е за студенти, които планират да се насочат към кариера в ресурс геология и проблемите на околната среда. Основни цели включват изучаването на основите на геологията, инженеринг, геофизика, хидрологията и науки за околната среда. Тази програма се подчертава теоретични геология базирани аналитични методи за решаване на проблеми, техники и умения. Тя подготвя хората да станат лицензирани професионални геолози, частни консултанти в ресурсни индустрии, или след завършено висше образованието си в земята или екологични науки. Това по-задълбочено програма дава възможност на учениците да подобрят своя опит в областта на Geoscience с работа в световен мащаб със специалисти, инструктори и връстници.

Тези програми и проучвания са полезни за тези, които искат да напредват кариерата си и се научи на по-високо ниво на образование. Курсовете могат да се различават, но център предимно на структурната геология, хидрогеология, петрология и геохимия. Курсовата работа обхваща физика, географски информационни системи, екология, еволюционната биология, химия и математика.

Институции по целия свят и в цялата страна имат различни разходи за курсовете си. Който се интересува да печелите тяхната степен следва да се обърнете специално колежи за разходите за обучение, разходи за регистрация и да се гарантира, че програмата отговаря на техните цели.

Завършилите Geoscience са търсени и имат отлични перспективи за кариера. Една такава област е в проучване на полезни изкопаеми и минното дело. Възпитаник може да работи и в енергийни ресурси във въгледобивната и нефтохимическата промишленост. В допълнение, те могат да работят както с околната среда консултанти в областта на научните организации, държавни институции, академични институции и музеи.Много геолозите търсят и изследват природните ресурси, като например нефт, подпочвените води, метали и минерали. Други работят в тясно сътрудничество с учени околната среда, за да се запази и почистване на околната среда.

Заинтересованите лица трябва да предприемат необходимите стъпки за постигане на тяхната степен на физическа активност. Нашата богата база данни е идеална отправна точка за студенти, за да започне проучване своя избор, както географски, така и в образователен. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.