Keystone logo

4 Бакалавър Програми в Естествени науки Географски науки Геопространствени технологии 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Естествени науки
  • Географски науки
  • Геопространствени технологии
Области на обучение
  • Естествени науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Естествени науки Географски науки Геопространствени технологии

Една бакалавърска програма е следдипломна уводна програма, предназначена да подготви студентите с необходимите знания, за да се занимават с работа или в по-висока степен. Някои хора могат да завършат програмата в рамките на две до три години, а други - до шест или седем години, за да я завършат.

Какво е бакалавър по геопространствени технологии? Тази програма е предназначена да преподава на участниците техническите умения, изисквани от индустрията и местните, регионални и национални правителства. Курсовете могат да се съсредоточат върху разработването на приложения на геоинформационните системи и да преподават на студентите как да използват тези приложения за анализ и управление на ресурсите, както човешки, така и естествени. Курсовете могат да се съсредоточат и върху географията, навигационните системи, картографията и фотограметрията.

Курсовете на тази програма по принцип дават на учениците редица ценни умения, включително способността да мислят стратегически и с по-голяма картина в ума. Участниците обикновено притежават силни аналитични способности и теоретично и приложно разбиране на геопространствените технологии. Тези умения могат не само да се окажат полезни в сферата на ГИС, но и в живота като цяло.

Разходите за бакалавър по геопространствени технологии варират и всичко зависи от това къде студентът избере да отиде на училище и колко дълго ще бъде в програмата. Всички студенти се насърчават да направят проучването си, преди да кандидатстват за програма.

Завършилите тази интензивна програма обикновено се подготвят за редица вълнуващи позиции, включително, но не само, GIS техник, картограф, геопространствен анализатор и фотограметър. Въпреки че позициите са конкурентоспособни, хората могат да намерят успех в няколко различни сектора, като правителство, академични среди, производство или научноизследователска и развойна дейност. В момента се очаква да се увеличат перспективите за растеж на работните места.

Много институции предлагат тази конкретна програма, но когато студентът завършва, зависи от местоположението, бюджета и графика. Онлайн курсовете предлагат гъвкавост, че средата в класната стая не е така. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.