Keystone logo

39 Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Международен бизнес Глобален бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Международен бизнес
  • Глобален бизнес
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (39)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Международен бизнес Глобален бизнес

Бакалавърска степен се дава след студент е завършил успешно около 120 семестриални кредити в рамките на избраната от тях област. Той е студент академична програма, която обикновено отнема около четири години, за да завърши. Учениците участват в редица общи класове образование и прекара останалата част от времето си по теми, които са специфични за съответния им кариера.

&nbsp

Какво е бакалавър в Global Business? Студенти в тази програма могат да очакват да учат бизнес практики в културни, политически и физически граници. Те са изложени на международни бизнес стратегии, проблеми и решения, както и пазарите. Някои от темите, разгледани в класове се отнасят за междукултурното общуване и използването на кооперативното преговори. A фокус върху международните човешки ресурси може да се очаква.

&nbsp

Участниците в тази програма могат да се възползват от излагане на знанията и практическите умения на техните инструктори.Те често имат достъп до училища и възможности за работа в няколко различни страни и може да изгради мрежа ресурс, който е ценен за тях най дипломирането. Някои студенти ще се възползват от стажове и други възможности за стажуване.

&nbsp

Разходите за участие в глобалния бизнес може да се различават доста от училище на училище и от една държава в друга. Тези, които се надяват да се включат в програмата, трябва да се свържете с избраните от тях училища директно за получаване на точна информация.

&nbsp

Един глобален бизнес степен поставя възпитаници на мястото си за кариера в различни ръководни функции, възможности за работа с международни агенции, както и работни места с държавни институции. Завършилите могат да открият, че те имат най-добрия успех приемане на вътрешното положение с глобалния бизнес и след това се премести в международни позиции в рамките на тази организация.

&nbsp

Тези, които се надяват да участват в глобален бизнес програма трябва да преразгледат своите възможности с помощта на включване в списъка на програмата. Кратък формуляр за олово може да помогне на бъдещия студент в получаване на информация за училищата. Готови да ли сте да започнете? Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.