Keystone logo

8 Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Глобален маркетинг 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Глобален маркетинг
Области на обучение
  • Маркетингови науки (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Маркетингови науки Маркетинг Глобален маркетинг

Бакалавърска степен е втората и най-високо равнище бакалавърска степен, а това изисква приблизително два пъти повече кредити за завършване както на асоциираното степен. Това изискване е причината, поради която повечето бакалавърски програми на обучение, да вземат четири до пет години, за да завърши.

Какво е бакалавър по глобален маркетинг? Той е специализиран мащабна програма, която се основава на основните пазарни принципи, извлечени от общ бизнес план по начини, които осигуряват специфичен поглед върху конкуренцията на световните пазари. Като такива, глобалните маркетингови програми са склонни да се включат много курсове намерени в общите бизнес програми заедно с няколко курса с конкретен акцент върху глобалните маркетингови стратегии и практики, за да се осигури допълнителна представа.

Ползите от получаване на бакалавърска степен в глобален маркетинг са прости.Ако студентът е специално се интересуват от кариерата си с компании, които оперират в няколко държави на ниво цялата организация, тя осигурява на интегрална знанията на ученика се нуждае.

цени за обучение се различават значително и зависят от двете местност и дали университетът е публично или частно финансирани. Като цяло, обучение за глобалните маркетингови програми, е същият като основния курс на университета, така че да се консултира вашите потенциални училища за повече информация.

Студентите, които получават глобален маркетинг степен обикновено отиват на работа в областта на маркетинга или сродна сфера като реклама. Степента е специално проектиран, за да се направи кандидати по-конкурентоспособни в роли, които подчертават маркетинг в международен мащаб. Като притежатели степен на равнището на бакалавърската, учениците обикновено са подготвени за влизането на ниво и основни отбор лидерски позиции, като анализатор на данни.Много възпитаници също продължават да работят в консултантски фирми, където тяхната експертиза се поставят, за да се използва за най-различни фирми клиенти.

Повечето училища, които предлагат специализирани глобалните маркетингови градуса също да предоставят своя курс приноси чрез онлайн модули за обучение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.