Keystone logo

16 Бакалавър Програми в Управленски науки Глобален мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Управленски науки
 • Глобален мениджмънт
Области на обучение
 • Управленски науки (16)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Управленски науки Глобален мениджмънт

  Бакалавърска степен често е първият след средното програмата, че студенти избират. Както много предприятия и работодатели изискват бакалавърска степен, студентите използват програмите за подготовка за кариерите, че те се надяват да спечелят. Програмите обикновено траят около четири години, за да завърши.

  Какво е бакалавър в Global Management? По света на бизнеса продължава да работи по глобална платформа, необходимостта за студенти с разбирането на местните култури, бизнес обичаи и езици се разраства. Индивидите в тази програма може да изучават теми в областта на счетоводство, маркетинг, управление на бизнеса, и финансите. Те могат също да бъдат включени в езикови проучвания, културни изследвания, и връзката между обществото и бизнеса.

  Ползите от записване в програмата тази бакалавърска може да включват излагане на международни бизнес професионалисти, стажантски позиции в местни компании, които имат международни операции, както и достъп до инструктори и бизнес лидери, които са успешно работещи в този сектор.

  Разходите, свързани с вписването в глобална програма за управление може да бъде доста различен от едно училище в друго. Таксата за обучение и такси могат да бъдат повлияни от страните, в които образователните институции лъжат. Тези, които се интересуват от участие в програмата, трябва да се свържете с училищата индивидуално за информация.

  Завършилите имат достъп до международна кариера. Те често могат да работят на местно ниво с фирми, които действат на международно ниво. Това осигурява на завършилите с възможности да пътуват в и да се запознаят с най-различни страни и култури. Завършилите могат да си намерят работа в публичния и в частния сектор.Като глобален мениджър, завършващи често имат възможност да се обучават служителите, да разпъват продукти за чуждестранни клиенти, и работят като мениджъри по човешки ресурси на международно ниво.

  Ако сте заинтересувани да станете студент в тази програма, прегледайте опциите в списъка на програмата. С удобната форма на олово, можете да получите достъп до отделните училища. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.