Keystone logo

28 Бакалавър Програми в Науки за живота Селскостопански науки горско стопанство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Науки за живота
  • Селскостопански науки
  • горско стопанство
Области на обучение
  • Науки за живота (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Науки за живота Селскостопански науки горско стопанство

Бакалавърска степен обикновено се преследва след завършване на гимназията или завършване на GED. Студентите могат да развият знанията си в различни области и в рамките на три до пет години да получат степен, която може да доведе до пълна кариера.

Какво е бакалавър по горски науки? Тази програма е предназначена за тези, които искат по-задълбочено разбиране за опазването на горите и растенията. Въпреки че всяка програма варира в специфичната учебна програма, студентите обикновено се запознават с живота на животните и растенията, управлението на горите и планирането, опазването и екологията. Общата курсова работа може да включва зоология, геология, почвена наука, ентомология и екосистеми. Заедно с лекциите и дискусиите в класната стая учениците често получават опит чрез лабораторни упражнения, полеви пътувания и стажове.

Тъй като горите са сложни екосистеми, студентите, които получават тази степен, могат да придобият аналитични умения, за да помогнат да се отговори на въпроси. Те могат също така да развият изследователски умения, а тези, които учат ръководството, могат да подобрят лидерството и комуникационните способности, които са полезни за напредъка в кариерата.

Когато решава кое училище да присъства, студентите трябва да вземат предвид не само обучението, но и програмните такси и разходите за живот. Тези с бюджет може да искат да изберат училище в близост или да помислят за онлайн класове. Някои институции също могат да предлагат заеми, стипендии или други видове финансова помощ за подпомагане на финансите.

Има различни работодатели, които търсят уменията, които предлагат завършилите науките за горите. Кариери могат да бъдат намерени в държавни агенции, академични среди, частни фирми, консултантски фирми и организации с нестопанска цел. Професионалните заглавия могат да включват ботаник, биолог, изследовател, ентомолог, еколог или професор. Другите работни места могат да бъдат мениджър по горите, природозащитник, горски икономист, специалист по биологична безопасност, оценка на дървесина, анализатор на политики, дървопреработвател, управител на земя, екологичен консултант и планиращ гора.

Нашата онлайн база данни има редица възможности за програми за горски науки както в националните, така и в международните училища. Можете бързо да потърсите програмата си по-долу и да се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.