Keystone logo

127 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Дигитални медии 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Медии
  • Дигитални медии
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (127)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Дигитални медии

Лицата, които желаят да упражняват образование след средното училище обикновено търсят бакалавърска степен. Тази степен обикновено отнема четири години и завърши, въпреки, обхващаща 120 семестриални кредити понякога може да бъде направено в рамките на три години. Бакалавърската степен често се използва като основа за по-нататъшни изследвания или като трамплин в професионалната сфера.

Какво е бакалавър по Digital Media? Студентите на дигиталните медии като цяло да се научат да създавате и променяте текстови, графични, аудио файлове, както и видео, които са били дигитализирани за използване на компютри и за предаване на файлове по Интернет. Уроци могат да се фокусират върху добавянето на визуален ефект, интерактивни медии, саунд дизайн, цифрови медии теория, и на творческите процеси, които водят до успешен цифрово съдържание. На студентите се предоставя възможности за работа със софтуера и хардуера, използван в производството на медиите и да се научат да прилагат знанията и уменията на творчески проекти.

Студенти в тази бакалавърска курс на обучение да придобият разбиране за електронна техника, цифрови медийни технологии, както и развитието на графики, видеозаснемане, и други мултимедийни презентации. С това разбиране тогава те са готови да приемат работа в възнаграждаване и богато творческа среда. Някои студенти имат възможност да завършат стаж като част от тяхното образователно пътешествие.

Разходите за участие в тази програма се различава от едно училище в друго. Това е особено вярно, тъй като училищата са разположени в различни части на света. Бъдещите студенти трябва да се свържат училищата по техен избор да определи най-добрата финансова удобно.

Съществува голямо разнообразие на работни места, предназначени за тези, които завърши обучението в цифровите медии. Те варират от цифрови журналистика, маркетинг, дизайн оформление, управление на проекти, уеб програмиране, редактиране и възпроизвеждане, и продажбите.С четири години степен, завършилите са подготвени за влизането на ниво позиции, в които имат по-нататъшно излагане на цифрови медийни технологии с достъп до по-разширени отговорности. С бакалавърска в дигиталните медии, завършилите са готови да си сътрудничат в областта на творческите проекти, които се провеждат в бързо развиващия се свят на електронната търговия.

Прегледайте много достъпни училища в регистър, по-долу. Попълнете кратката форма на олово за повече информация. За да направите това, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.