Keystone logo

121 Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Дизайн 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Проектантски проучвания
 • Дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (121)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Дизайн

  Бакалавърските степени, както и другите степени, могат да се специализират по вид и дисциплина. Най-често срещаните видове са бакалавърът по изкуства и бакалавърската степен на науката.

  Какво е бакалавър в проектирането? Обхващайки няколко области като моден дизайн, визуален дизайн и дизайн на продукта, дизайн студията е интердисциплинарен приложни изкуства тип програма, която предлага на студентите много потенциални възможности за специализация. В рамките на избрания от тях фокус, студентите обикновено отделят половината или повече от курса си за обучение, като придобиват практическите умения и опит, необходими за влизане в една от многото индустриално-специфични дисциплини. Теоретичните курсове като история и анализ на дизайна могат да представляват друга част от академичния фокус на студента, като останалата част обикновено е посветена на работа, основана на проекти.

  Проектните проучвания изискват от студентите да развият множество умения, които могат да направят своите автобиографии да се откроят срещу конкуренцията. Типичните умения включват превъзходно детайлно ориентирано мислене, способност да анализират и адресират слабостите в дизайна и умения в областта на софтуерните умения.

  Разходите и учебните програми ще варират между различните университети и могат да бъдат засегнати от редица фактори, като местоположението на университетите и общия брой часове на обучение. Потенциалните студенти се насърчават да се свързват с университетите за финансова информация преди кандидатстване.

  Общите професионални позиции за притежателите на грамоти включват графични дизайнери, промишлени дизайнери, дизайнери на продукти, модни дизайнери и др. Студентите, специализирани в една област, могат да намерят работа директно в своите индустрии, докато тези с по-обобщени знания могат да влязат в позиции като преподаватели по изкуства, художествени координатори и специалисти по маркетингови маркетинг. Дизайнерските фирми, софтуерните компании и онлайн търговците на дребно са често срещана кариерна дестинация за студенти с по-тежки технически умения, докато музеите, образователните институции и ателиетата са предпочитани от повече артистично ориентирани специалисти.

  Оборудвани със солидна интернет връзка и работна етика, за да съвпадат, много студенти могат да завършат бакалавърската си степен по дизайн изследвания онлайн и по свое собствено темпо. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.