Keystone logo

13 Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Мениджмънт и дизайн 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Проектантски проучвания
 • Мениджмънт и дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (13)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Мениджмънт и дизайн

  Постигането на бакалавърска степен обикновено отнема 3-4 години. Това е предпоставка за записване в най-напредналите курсова, и много професионални кариери са достъпни за висшисти. Някои сертификати, които се изискват за заетост могат да бъдат постигнати само след завършване на обучението.

  Какво е бакалавър по мениджмънт Design? Студентите, които се записват в тази голямо проучване дизайн в по-широката рамка на предприемачеството и прилагане на творческия процес. Те обикновено се развиват знанията на методология дизайн и приложения, изграждане на имидж и уеб дизайн. Курсова също обикновено включва обучение за управление на бизнеса. Тази комбинация оборудва студенти за дейности в областта, като например разработването на маркетингови стратегии, управление на творчески проекти и планирането на промоционални събития.

  Има редица ползи за записване в програма бакалавърска дизайн мениджмънт.Докато завършване на изискванията за степен, много студентите разработват портфейл, който може да се използва след дипломирането, когато търсят работа. В допълнение, студентите, които са пред завършване са често активно наети от организации.

  Всяка програма има уникални характеристики, така че цената на бакалавърска степен по управление на проект не е лесно да се предвиди. Това е от съществено значение за хората, които се интересуват от този важен за изследвания опциите внимателно, преди да питат за финансовите изисквания на съответната институция.

  Завършили които печелят бакалавър по мениджмънт Design често изпадат в търсенето в широка гама от професионални възможности. Те могат да станат дизайн директори на частни организации, Рекламна Агенция ръководители и групи за организиране на събития. Други възможности за заетост включват отдели обслужване на клиенти в рекламни агенции, подпомага развитието на нови дизайнерски фирми, или управление на творческия отдел в рамките на компанията.

  Курсове за управление Design може да се предлагат навсякъде по света, както и онлайн класове често са на разположение за тези, които са с ограничен географски или които изискват гъвкав график. Ако сте готови да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.