Keystone logo

10 Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Дизайн на костюми 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Проектантски проучвания
 • Дизайн на костюми
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (10)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Проектантски проучвания Дизайн на костюми

  Бакалавър по Costume Design е чудесен избор за студенти, които желаят кариера в производството на костюми за сцената и киното. Това след средното образование дава възможност на учениците да изучават основите на облекло и текстил, история, като същевременно учи припокриващи се области като осветление, декори и грим.

  &nbsp

  В бъдещия дизайн на костюми студент, може би сте се чудеха, какво е бакалавър в костюми? Обикновено, това е от осем семестриален курс на обучение, който учи учениците да си сътрудничат с други специалисти, работещи на снимачната площадка на театрални постановки. Учениците използват театрални постановки на училището като лаборатория за своите проекти. По времето, когато те завършат, студентите могат да имат пълни портфейли от дизайните те създават.

  &nbsp

  Специалност дизайн на костюми, дава възможност на студентите да придобият практически опит във всички компоненти на производството на театъра, докато получаване възможността да поставят собствените им проекти за живота.Студентите могат да развиват своите умения по рисуване, дизайн, драперия и други свързани с тях области. Те също могат да имат полза от професионална обратна връзка през целия си курс на обучение.

  &nbsp

  Разходи за спечелил тази степен варира в зависимост от фактори като когато студентът избира да учи, дължината на режима на програмата и на живот. Бъдещите студенти трябва да направят изследвания, за да изберете програма, която най-добре отговаря на техните нужди.

  &nbsp

  След приключване на програмата за дизайн на костюми, физически лица могат да имат най-критичните елементи, необходими, за да стъпи на терена: завършено портфолио и опит в проектирането за актуални продукции. Следващата стъпка може да се приеме на стаж с театър, за да се натрупа опит извън настройка училище. Завършилите могат да си намерят работа входно ниво като гардероб помощници, или те могат да работят като носия дизайнери на ниво общност театър. Тъй като те продължават да се натрупа опит, завършили най-вероятно ще се премине към по-големи продукции.

  &nbsp

  Има много възможности за учене в модния дизайн в света. Тъй като този курс на обучение е много практически, студенти-вероятно ще присъстват повечето от техните класове на територията на колежа. Въпреки това, те могат да намерят те могат да се срещнат с някои от техните изисквания чрез комбинация от класната стая и онлайн проучване. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.