Keystone logo

17 Бакалавър Програми в Социални науки Политология Дипломация 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Политология
  • Дипломация
Области на обучение
  • Социални науки (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Социални науки Политология Дипломация

Бакалавърска степен е три до четири години бакалавърска програма, която най-много студенти се записват в, когато те за първи започва висшето образование. Тази степен може да стои самостоятелно или да служи като предпоставка за магистърска или докторска степен. Точните изисквания на бакалавърска степен зависят от училището и програмата, но като цяло те са получени чрез комбинация от работа в клас, изпити и независимо проучване.

&nbsp

Вие може да искате да знаете, какво е бакалавър по дипломация? Има много сложни тънкостите на дипломатически отношения. Основният фокус на степента е разрешаването на конфликти на правителствено ниво. Програми черпят от смесица от различни дисциплини, включително междукултурни изследвания, хуманитарни науки, право, психология, комуникация и социологията да даде на студентите необходимите инструменти, за да се договорят и разрешаване на конфликти по време на приема на всички гледни точки под внимание.

&nbsp

Бакалавър по дипломация е много специфична степен, която учи уникален набор от умения. Тези специфични умения, които не са непременно намерени във всяка друга комбинация от градуса, което прави тази степен трябва да има за всички желаещи да навлизам в областта.

&nbsp

Разходите за бакалавър по дипломация зависи от програмата студенти решават да предприемат. Степента обикновено отнема четири години, за да завършите, толкова общо обучение трябва да бъде изчислена по съответния начин.

&nbsp

Свободните работни места, свързани с бакалавърска степен по дипломация са предимно с федералното правителство, работа с дипломати. Въпреки това, има много свободни работни места в държавната и местната ниво, както и полиция преговарящ, социален работник и поправителния офицер. Някои студенти да избират и да работят за частни индустрии като мениджър човешки ресурси или независим консултант, специализирана в разрешаването на конфликти.

&nbsp

Първи бакалавърска степен онлайн позволява на студентите да учат в училище по техен избор, без значение къде се намира тя. Вземи диплома от уюта на собствения си дом, дори ако избраното от вас училище е в целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.