Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 9 Бакалавър в Държавно управление 2023

9 Бакалавър Програми в Държавно управление 2023

overview

Бакалавърска степен е върховното постижение за студенти, които са завършили бакалавърска курс на обучение в колеж или университет. Това обикновено отнема между три и четири години, за да завърши и може да бъде последвано от по-нататъшно проучване на ниво завършил.

Какво е бакалавър по публичен мениджмънт? Тази програма се фокусира върху управленски позиции, държани в публичния сектор. Курсове по такъв учебна програма могат да бъдат интердисциплинарни и включват класове, като например достъп до обществени услуги, Въведение в политиката и държавната администрация. В допълнение към учене в класната стая, степента може да включва и практически компонент, който дава възможност да се развият умения нататък в обстановка на ръце на студенти. Това учене чрез опит може значително да е от полза на студенти и усъвършенствате опит в предметната област.

Бакалавърската в Public Management предлага ползи, вариращи от развитие на лидерски умения за познаване на обществения ред.В комбинация, тези качества оборудват завършилите в продължение на няколко кариери и възможности.

Обучението и такси, събирани от всеки университет ще зависят от редица фактори. За да се изчисли какви ще бъдат разходите си, можете да се свържете с офиса на прием в училището, които бихте искали да спечелят тази степен в.

След завършването си, ще откриете, че сте степен е свързана с позиции в редица сектори. Тъй като бакалавър по публичен мениджмънт развива лидерски умения на студентите, може да бъде добър избор за ръководни позиции в много настройки. Ако целта ви е да се работи в рамките на публичния сектор и да използват вашата степен в най-пълна степен, работни места в областта на социалната работа и общността аутрич-вероятно ще се хареса на теб. Вашите квалификации и опит ще се хареса на потенциални работодатели, също. Ако решите да използвате вашата степен по различен начин, обаче, може да се продължи работата консултации или обучение в област, свързана с вашите интереси.

Може да имате възможност да спечелят бакалавър по публичен мениджмънт чрез онлайн класове. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

read_more

filters

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Политология
  • Държавно управление
fields_of_study
  • Социални науки (9)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format