Keystone logo

1 Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Международен бизнес Европейски бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Международен бизнес
  • Европейски бизнес
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Международен бизнес Европейски бизнес

Бакалавърска степен често е стандартът за влизане в редица различни ситуации на заетост. Това е и първата стъпка към участие в магистърски програми. В повечето случаи, тази степен изисква около четири години работа и общо 120 семестриални кредити. Много от курсовете в рамките на програмата попадат бакалавърска под шапката на общото образование, а останалите курсове погледнем по-отблизо в темите, необходими за избраната кариера.

&nbsp

Какво е бакалавър по европейския бизнес? Европейската бизнес Програмата предлага добре закръглени изследване на дейност в рамките на европейския контекст. Студентите обикновено ровя в теми като основно за управление на бизнеса, бизнес право, международен бизнес, европейските институции, глобалните източници, международна логистика, както и в някои случаи на втори език. Тези курсове са предназначени за подготовка на студенти с интерактивни и иновативни бизнес умения, свързани с европейски бизнес практики.

&nbsp

Програми Някои гарсониери в тази област може да предложи разделяне на времето, прекарано в различни страни. Стажове и други възможности за стаж се предлагат от няколко различни училища. След общите класове са завършени, студенти по тази програма имат известна гъвкавост, така че те могат да започнат да усъвършенствате уменията си в определен клон на бизнеса. На дипломирането, тези ученици също са били изложени на въздействието на важни бизнес контакти чрез инструктори и други професионалисти.

&nbsp

Разходите за посещаване на една от тези програми могат да варират от едно училище в друго. Това е особено вярно, когато училищата в границите на страните се сравняват. За точна обучение и такса информация, кандидат-студенти трябва да се свържат директно училищата избор.

&nbsp

Завършили често са учили, и може би работил, в няколко различни страни и са имали експозиция на редица езици.Това поставя на завършилите в състояние да търсят конкурентни възможности за работа. С професионални квалификации, които се признават в няколко страни, завършилите могат да си намерят работа със световни корпорации и компании от цял ​​свят. Много възпитаници специално търсят позиции, които им позволяват да бъде международно мобилен. Длъжности могат да включват персонал мениджър, ръководител на проекта, младши консултант и помощник-одитор.

&nbsp

Ако се интересувате от този курс на обучение, да разгледаме опциите в списъка на програмата. Училищата са изброени с оловни форми за ваше удобство. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.