Keystone logo

57 Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Екологичен мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изследвания на околната среда
  • Екологичен мениджмънт
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (57)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Екологичен мениджмънт

Изкарва Бакалавър по управление на околната среда е идеална възможност за хора, които искат да планират, прилагат и контролират всички аспекти на осигуряването на съответствие с безопасността, здравето и околната среда закони, подзаконови актове и политики. Тя осигурява защита на хората и околната среда във всеки аспект на планове за управление на околната среда, процедури и операции.

Какво е бакалавър по управление на околната среда? Тази степен се концентрира върху знанията и уменията, необходими, за да бъде ефективен мениджъри на околната среда. Учениците ще научат основните градивни елементи на идентифициране и оценка на настоящите и бъдещите нужди на въздуха, водата, почвата и енергийни ресурси. Изучаването на тези техники позволява да направи съответните препоръки и застъпничество по отношение на екологично устойчиви решения и практики. Освен това, ерген в тази област позволява на хората да се развиват интелектуалните умения, необходими за успеха в глобално управление на околната среда.

Съществуват много причини за избора да вземе бакалавърска в курс за управление на околната. Програмата предоставя интердисциплинарен подход за управление на околната среда, включително за контрол на замърсяването, политики и регулации. Курсовата работа обхваща статистиката, научните изследвания, смятане, биология и химия.

Разходите се различава в зависимост от училището, както и продължителността на програмата варира между три и четири години. От съществено значение е, че можете да разследва достатъчно програма по ваш избор, за да се гарантира, че тя отговаря на вашите цели.

Студентите получават диплома по управление на околната среда могат да станат проспериращи и уважавани с гама от преносими умения. Завършили развиват много опит в управление на функциите на околната среда. Учениците смятат, че възможностите за кариера в областта на здравето на работното място, оценка на риска, саниране на замърсяването, обществената безопасност, за контрол на опасностите, управлението на риска и политики и здравето на околната среда.Степента също подготвя физически лица за позиции в областта на опазване и управление на дивата природа, морските и крайбрежни развитие, екологията и устойчиви бизнес възможности.

Много международни опции са достъпни от различни университети. Интернет-базирани курсове са идеален избор за тези, които живеят в отдалечени райони по целия свят с ограничен достъп до съоръжение. Онлайн варианти също се погрижат за хората, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.