Keystone logo

10 Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Екология Екологични науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изследвания на околната среда
  • Екология
  • Екологични науки
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Екология Екологични науки

След придобиването на диплома за висше образование много студенти избират да получат бакалавърска степен. Този курс обикновено отнема четири години, за да завърши и може да помогне на участниците в програмата да осигурят позиции на входно ниво в избрана област.

Какво е бакалавър по екологични науки? Екологичната наука понякога се нарича екологична наука и включва проучване на здравето на околната среда, устойчивостта и научните изследвания. Този вид степен е силно интердисциплинарна, с разнообразни задължителни курсове по екологични въпроси и теми като деградация на земите, изменение на климата, обезлесяване, енергия, биоразнообразие и др. Учениците в тази степен изучават многото физически и химически процеси на биологията, за да проучат въздействието на живота на Земята. Бакалавърска степен по този предмет може да помогне за подготовката на учените за магистърска програма в подобна област.

След като изучават екологичната наука, много от завършилите излагат разнообразие от качества, които могат да се окажат полезни както професионално, така и лично. Студентите могат да станат по-аналитични и да подобрят писмените си умения за комуникация. Такива хора също често показват умение за творческо решаване на проблеми.

Цената за придобиване на бакалавърска степен може да варира в зависимост от програмата. Преди да се запишат в програма, студентите винаги се насърчават да изследват потенциално училищата поотделно и да сравняват разходите.

Има многобройни възможности за кариера за завършилите бакалавърска степен по екология. Студентите могат да работят в частния или обществения сектор, вариращи от кариери в национални паркове до институти за изследване на околната среда. Възможни работни позиции включват работа като биолог в областта на дивата природа, асистент по природни науки, научен специалист по околна среда, природозащитник, мениджър на ресурсите в парка, пожарникар и горски техник.

Бакалавърска степен може да бъде получена от един от многото университети и образователни институции по целия свят. Някои използват този път за учене в чужбина, докато други могат да учат от дома с онлайн курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.