Keystone logo

11 Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Екология и здраве 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Изследвания на околната среда
 • Екология и здраве
Области на обучение
 • Изследвания на околната среда (11)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Изследвания на околната среда Екология и здраве

  Много хора избират бакалавър в програма за екологично здраве, защото то обхваща различни дисциплини. Тази степен подготвя студентите за техническите и професионалните изисквания на кариери, които са посветени на опазването на човешкото здраве и околната среда.

  Какво е бакалавър по Environmental Health? Степента е за студенти, които планират да продължи кариерата си в биотероризъм, изискванията за околната среда, оценка на риска, токсикология и изследвания. Акцентът е поставен върху изграждането и укрепването на фирма научна фондация. Участници в програмата са активно ангажирани с цялостното качество на околната среда в рамките на Общността и за профилактика на заболявания, свързани с фактори на околната среда. Учениците да научат ефективни методи за анализ, оценка, контрол и елиминиране на рисковете за здравето и свързаните с тях вредни рискове.

  Тези програми и проучвания са полезни за тези, които искат да било напредък на кариерата си или да се научат на по-високо ниво на образование.Курсовете могат да се различават, но център главно върху основните науки, поведенчески и социални изследвания, литература, хуманитарни науки и математиката. Курсовата работа обхваща химия, биология, геология и физика.

  Институциите имат различни разходи за тази програма, която отнема 3-4 години, за да завърши. Който се интересува да печелите тяхната степен следва да се обърнете специално колежи за разходите за обучение и разходите за регистрация и да се гарантира, че програмата отговаря на техните цели.

  След индивидуална получава здравно образование за околната среда, те могат да си намерят работа в редица кариери. Актуални обяви за работа са в изобилие, включително работен за правителствени агенции, консултантски фирми околната среда, частната индустрия и предприятия с нестопанска цел. Завършилите са подготвени за професии като например здравни специалисти околната среда, специалисти по професионална безопасност и индустриална хигиена.В тези мощности, индивидите са отговорни за консултации, обучение и прилагане, свързани с местните, щатските и федералните правила, закони и подзаконови актове.

  Заинтересованите лица трябва да предприемат необходимите стъпки за постигане на тяхната степен на състоянието на околната среда. Нашата богата база данни е идеална отправна точка за студенти, за да започне проучване своя избор, както географски, така и в образователен. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.