Keystone logo

10 Бакалавър Програми в Професионални науки Естествени науки 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Професионални науки
 • Естествени науки
Области на обучение
 • Професионални науки (10)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Професионални науки Естествени науки

  Когато учениците искат да предявят след средното образование в област, че те не са учили преди, те често влиза бакалавърска програма. Тези градуса дават студенти твърда смес от изискваните класове по различни теми и класове, които се занимават с тяхното предвидено площ от проучване. Те често са завършени в 5:57 години.

  Много от учениците, които желаят да се приспособяват своите обучения за своите цели за кариера в областта на науките, избират да следват бакалавър по естествени науки. Какво е бакалавър по природни науки? Тази степен дава на студентите задълбочени познания по биология и химия. Завършилите могат да приемат най-различни класове по биология, включително зоологията, човешката анатомия и физиология, и микробиология, в зависимост от техните цели в кариерата. Те могат също така да се интензивни курсове по химия, статистиката и научно писане. Теза често се изисква за завършване на степен.

  Възпитаниците на програми бакалавър 'S в естествознанието Come Away With повече от техните градуса.Те често имат по-голямо разбиране за света около тях. Те могат също така да бъдат по-добре критични мислители, комуникатори и анализатори.

  Цената е винаги важно съображение за студенти. Разходите за бакалавър по природни науки се различава значително от университета в университета по целия свят. Други фактори могат да окажат влияние върху разходите, както, включително в състояние статус, външна статут на пребиваващи, и дали стипендии са на разположение.

  Студентите, завършили бакалавърска "е степен на природните науки имат широк спектър от възможности за кариера на тяхно разположение. Те могат да избират от кариери в областта на образованието, здравеопазването и научните изследвания. Някои популярни кариера включват учител, лаборант, техническа писател, клиничните изследвания специалист и храните и лекарствата анализатор. Някои студенти избират да направят тази степен основата им и да преследват магистърски или докторски програми в съответните области. Те могат да станат лекари, медицински сестри, и изследователите в различни научни области.

  Днес, в интернет е по-лесно от всякога за нетърпеливите студенти да избират и прилагат към специалности. Вие просто трябва да търсите за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.