Keystone logo

15 Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Етика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Хуманитарни изследвания
  • Етика
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Хуманитарни изследвания Етика

Студентите интересува от бакалавърска степен по етика ще имат силен интерес към това как се определя морала и начина, по който нашето възприятие за правилно и грешно да могат да участват в политиката и обществото. Ще бъдат изготвени Завършилите тази специалност, за да се насочат към кариера в различни области или предварително на програма магистърска степен.

&nbsp

Какво е бакалавър по етика? Подобно специалности много гарсониери, този курс обикновено отнема около четири години, за да завърши. Две години ще се състои от общо образование курсова работа. Основните курсове учебната програма и основните свързани с избираеми често включват теми в философска теория и разсъждения, дедуктивна логика, морални проблеми, историята на философската мисъл, социални въпроси и публични политики, икономика на здравеопазването, околната среда, етиката, правото и политически науки.

&nbsp

Студентите могат да избират да следват бакалавър по етика за много различни причини.Сред уменията, преподавани в рамките на тази програма са критично мислене, комуникации, управление на информация и изследвания, които всички могат да бъдат използвани в различни професионални и лични приложения.

&nbsp

Разходите за спечелване на бакалавърска степен по етика има много потенциални променливи, включително вида на университета посещавате и колко време програмата за реализиране. Направете си за надлежна проверка, когато изследвания всеки потенциален училище да гарантира, че отговаря на вашите нужди.

&nbsp

Завършилите бакалавърска програма по етика може да се спрем на различни кариери, включително специалисти по връзки с обществеността, фондонабиране мениджъри и мениджъри по човешки ресурси, като няколко примера. Други висшисти да си намерят работа в бизнеса, социална работа, градско и регионално планиране, както и различни държавни длъжности.Тази степен е особено подходящ за тези, които желаят да продължат образованието си с компетентността лекар, или диплома по право, поради нейния акцент върху обществения ред и разсъждения.

&nbsp

Има международни курсове на разположение за бакалавърската програма по етика; можете да се откажете, за да се запишат в програма за онлайн степен. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.