Keystone logo

25 Бакалавър Програми в Изкуствознание Изящни изкуства Живопис 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Живопис
Области на обучение
  • Изкуствознание (25)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изкуствознание Изящни изкуства Живопис

Изкарва бакалавър по живопис е идеална възможност за хора, които искат да учат разнообразен набор от възгледи живописта. Студентите получават диплома по живопис могат да станат проспериращи и уважавани артисти с гама от преносими умения. След като учениците са завършили с бакалавърска степен по живопис, те могат да си намерят работа в областта на скулптура, фотография, и рисунката.

Какво е бакалавър по живопис? Тази степен е по-нататъшно образование, които ще осигурят на учениците с важното знание като представяне и изложба, социална ангажираност, сътрудничество и оценка на портфейла. Учениците ще научат основните градивни елементи на живописта, като прилагането на бои и сродни химическа цветни вещества да платна и други материали. Граждани могат да работят за кариери, които повишават креативността и насърчават изразяване на идеи, емоции и вътрешни видения.

Има много причини за избор, за да получат бакалавърска степен, специалност живопис. Програмата учи редица умения, като графичен дизайн, живопис, скулптура, гравюра, цифрови изображения, както и интерактивен дизайн. Освен това, ерген в тази област дава възможност на хората да се развиват интелектуалните и творческите умения предпоставка за успех в световните дизайн и изкуство общности.

Разходите се различава в зависимост от училището, както и продължителността на програмата е между една и три години. От съществено значение е, че можете да разследва достатъчно курса на обучение, за да се гарантира, че програмата предлага отговаря на вашите цели.

Завършили са в голямо търсене на няколко позиции, като музейни куратори, галеристи, архивисти, изкуствоведи и библиотекари, Общността художествени ръководители, грантове специалисти, изкуствоведи, и художествени оценители. Студентите ще развият умения, необходими за решаване на въпросите, свързани с себеизразяване, реставрация и репликация.

Много международни опции са на разположение за програмата от различни университети. Онлайн курсове са идеален избор за тези, които живеят в отдалечени райони по целия свят с малък достъп до съоръжение. Интернет базираните варианти също се погрижат за хората, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.