Свържете се директно с училищата - Сравнете 21 Бакалавър в Консервация 2023/2024

21 Бакалавър Програми в Консервация 2023/2024

Преглед

Студентите, които са в началните етапи на академичното си пътуване, могат да се стремят да получат бакалавърска степен в избрана от тях област. Докато бакалавърска степен се счита за бакалавърска степен, това е важен стъпков камък по пътя към получаване на магистърска степен и евентуално докторска степен.

Какво е бакалавър по опазване? Консервационната наука е основно поле за обучение за студенти, които искат да направят разлика в света. Това поле изследва биологичното разнообразие на околната среда с намерението да го съхрани и да осигури дълъг живот през следващите години. Студентите в тази програма често посещават курсове по химия, зоология, горска екология, замърсяване на морето, екологична политика, наука за околната среда и математика, за да се запознаят със световното разнообразие на климата, околната среда и дивата природа.

Получаването на бакалавър по опазване може да бъде изключително полезно за студенти, които желаят да продължат образованието си в областта на екологията и любовта, работейки с други хора, за да опазят околната среда. Чрез програмата хората научават умения, които могат да предприемат с тях през цялата си кариера и през целия живот.

Цените за обучение варират в зависимост от институцията, в която участва студентът. Допълнителните фактори, които определят общата цена, включват дали студентът посещава редовно или непълно работно време, дали има налични стипендии и дали студентът полага курсове онлайн.

Учен, който завършва с бакалавър по консервация, може да намери позиции като рейнджър на парк, педагог, директор по природозащитници или директор по консервационна дейност. Тези професионалисти управляват екип от природозащитници, работещи по конкретен проект или област като цяло. Работните места в тази област са обещаващи, тъй като нуждата от опазване на околната среда продължава да расте в световен мащаб.Хората винаги са необходими за подобряване на здравето на океаните, горите и животинските популации.

Редица институции предлагат онлайн курсове за тези, които желаят да получат бакалавърска степен, което дава на студентите гъвкав график и възможност да работят от дома. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Изкуства
  • Консервация
Области на обучение
  • Изкуствознание (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение