Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 52 Бакалавър в Застраховане 2023

52 Бакалавър Програми в Застраховане 2023

overview

Изкарва бакалавър в застраховането е една отлична възможност за хора, които искат да се подготвят за динамична кариера в застрахователния бизнес. Тя е привлекателна път да научат за различни видове застраховки, различните свободни места в индустрията и подготовка за националните изпити лицензирането. Студентите, получили диплома по застраховане могат да станат професионалисти в управлението на риска и застрахователната индустрия, учреждения и организации с нестопанска цел.

Какво е бакалавър по застраховане? Тази степен подготвя студентите съществени познания за успех, като се разбере как се управляват рисковете и финансирани в света на бизнеса. Проучванията са съсредоточени върху живота и здравно осигуряване, лични застраховки, търговска застраховка, застрахователно право и управление на риска. Участници в програмата също ще научат за подпомагане на гражданите и бизнеса да управляват рисковете, срещу голяма загуба и предвидими проблеми.

Има изобилие от причини, поради частни лица избират да следват бакалавър по застраховане степен. Например, програмата учи различни умения, като аналитично мислене, количествен анализ, тийм билдинг и новаторски решения на проблемите,. Студентите могат да очакват проучване на принципите и стратегиите за управление на всички аспекти на застрахователната индустрия.

Програмни разходи варират в зависимост от институцията, и доколкото то обикновено отнема между 3-4 години, за да завърши. Лицата трябва старателно изследователските центрове да се уверите, че програмата отговаря на техните цели.

Възпитаниците на тази програма са в търсене на все по-конкурентни кариера в застрахователния сектор, и може да се превърне актюери, агенти или брокери, мениджъри на корпоративния риск, проектанти имоти, представители на полски и следователи застрахователни измами. Други възможности включват работни места за искове за регулиране, контрол загуба агенти, валутни търговци, застрахователи и управлението на риска.Студентите разработват голяма представа какво е необходимо, за да се превърне в професионална застраховка, съсредоточавайки се върху специални принципи на етиката и социалната отговорност.

Много международни възможности за програмата съществуват от широк спектър от университетите. Онлайн класове са идеален вариант за тези, които живеят в отдалечени райони по света. Уеб-базирани алтернативи погрижат за студенти, които се нуждаят от по-гъвкав график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

read_more

filters

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Застраховане
fields_of_study
  • Икономически изследвания (52)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format