Keystone logo

8 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Издателска дейност 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Медии
  • Издателска дейност
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Медии Издателска дейност

Бакалавърска степен осигурява разширено обучение в определена сфера на интереси. Това може да даде възможност на вход в желаната кариера или да положат основите на това продължава образованието на ниво магистър. Програмите са обикновено три до четири години в срок.

&nbsp

Какво е бакалавър по Publishing? В областта на издателската расте и се променя с нови методи за разпространение на писмени материали. Учебната програма за степен осигурява задълбочено разбиране на аспектите на публикуване във всичките му форми. Преглед курсове изследват списание и книгоиздаването в двете печатни и дигитални формати. Акцентът е поставен върху развитието на силни езикови умения. Клас теми могат да включват редакция, корекция, критичен анализ на текстове, цензура, авторско право, плагиатството и етика. Бизнес курсове по общ мениджмънт и маркетинг се предлагат, както и обучение на технически умения. Степента често включва обучение в творчески и бизнес писане.Тези класове запознае студентите с различни форми на комуникация, като например уеб съдържание, публикации в медиите, тематични статии, речи, хумор и доклади.

&nbsp

Предимства на диплома за публикуване може да се реализират на лични и професионални нива. Студентите получават по-добри езикови умения, включително увеличена яснота на изразяване и подобрена комуникация на мисли. Проучвания за управление увеличават вземане на решения и лидерски способности.

&nbsp

Програми в областта са на разположение в световен мащаб и се различават по учебна програма и продължителност. Цената варира от едно училище в друго, в зависимост от изискванията за местоположение и специалности.

&nbsp

Възможности за заетост са в изобилие в различните аспекти на професионалната комуникация. В рамките на издателската индустрия, кариери включват писател, редактор, копирайтър, мениджър и журналист.Завършилите програмата могат да се прилагат и техните съвременни езикови умения в области като реклама, маркетинг, консултиране, редактиране на бизнеса, корпоративна писане и редактиране. Позициите са на разположение в обществена услуга, правителствени агенции, неправителствени организации, както и държавни и частни фирми. В допълнение, степента може да послужи като подготовка за работа на свободна практика.

&nbsp

За да се впуснат в едно вълнуващо кариера в тази динамична област, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.