59 Бакалавър Програми в Изящни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Изящни изкуства
Области на обучение
  • Изкуствознание (59)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Изящни изкуства

    Много хора, които преследват бакалавър по изящни изкуствознание избират да проучи абстрактни, стилизирани, и реалистични подходи към изкуството. Тази степен осигурява ценна информация за напреднали техники изкуство, включително преглед на историята на изкуството и западното изкуство.

    Какво е бакалавър по изобразително изкуство изследвания? Фокусът на степен на учебната програма е за студенти, които планират да преследва кариера в изкуството или се подготвят за специализирани проучвания специализанти. Той подчертава, специфичен художествен, академична и подготовка кариера в дисциплините изобразителното изкуство. Участници в програмата ще се запознаят с основите на развитието на портфейла, включително отглеждане на глобалното проучване на концепция и материали. Учениците могат да работят в кариерата по рисуване, писане, рисуване, общността музеи, киното и телевизията, музикален театър, танци, и скулптуриране.

    Тези програми и проучвания са полезни за тези, които искат да напредват в кариерата си и се научи на по-високо ниво на образование.Курсовете могат да се различават, но център предимно на литография, акварел, напреднали фигура рисунка, натюрморт живопис, ситопечат, и състав и живопис. Те по-задълбочени курсове позволяват на студентите да подобрят своя опит в областта на изобразителното изкуство, като работи в тясно сътрудничество със специалисти в избраната от тях област на обучение.

    Институции по целия свят и в цялата страна имат различни разходи за курсовете си. Който се интересува да печелите тяхната степен следва да се обърнете специално колежи за техните разходите за обучение и разходите за регистрация, и да гарантира, че програмата отговаря на техните цели.

    След индивидуална получава своята бакалавърска степен, те могат да си намерят работа в най-различни области. Една такава област е графичен дизайн. Възпитаник може да работи и като собственик художествена галерия. В допълнение, те могат да работят в производствени фирми и скулптура студия. Други възможности за кариера включват професионални художници, дизайнери, изкуство учители, писатели, художествени ръководители и участници.

    Заинтересованите лица трябва да предприемат необходимите стъпки за получаване на напреднала степен по изящни изкуствознанието. Нашата богата база данни е идеална отправна точка за студенти, за да започне проучване своя избор, както географски, така и в образователен. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.