105 Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Наука за храните и напитките
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (105)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Наука за храните и напитките

    Бакалавърска степен е студент академична програма, която изисква години на всеотдайност, интензивно курсова, и личностно развитие, за да печелят. Изкарва бакалавър може да бъде направено в около две до четири години на редовно образование, но ползите от спечелил бакалавърска степен може да продължи цял живот.

    Какво е бакалавър по храни и напитки изследвания? Тази образователна програма дава на студентите знания и обучението им е необходима за кариера в храните и услугите по настаняване. Чрез строги класове, учениците научават как да се управлява ежедневните операции на установяване на хранителните услуги, как да проектират менюта и образува справедливо ценообразуване, и как да общуват и да координира служители. В зависимост от училището, стаж може да се изисква, за да може учениците да спечелят тяхната степен.

    Чрез дипломира с бакалавърска степен по изследвания на храните и напитките, учениците могат да покажат възможни работодателите, че те имат освещаването и познанията, необходими да се отличат на работното място. Учениците също могат да бъдат в състояние да направи важен бизнес и лични връзки, които могат да помогнат да доведе до кариера в бъдеще.

    Цената за получаване на бакалавърска в храни и напитки изследвания зависи от различни фактори. Студентите са посъветвани да изследва потенциалните училищата, за да се гарантира, че учебната програма е подравнен със своите образователни цели.

    Изкарва бакалавър в храни и напитки изследвания могат да помогнат на завършилите да си намерят работа в ресторанти, сладкарници, болнични кафенета, училища, изпълнителни ресторанти, държавни агенции, кетъринг кухни, хотели, барове и други настройки на хранителните услуги.В тези различни настройки, възможни професии за завършилите включва мениджъри ресторант, надзорниците хранене, специалисти опис, специалисти за производство на храни за услуги или безопасността на храните и санитарни работници.

    С онлайн и задочни курсове на разположение в много училища, които имат зает живот не трябва да ви възпре от получаване на образование. За да започнете на вашия бакалавър в храни и напитки изследвания, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.