15 Бакалавър Програми в Административни практики в Канада за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Канада
  • Административни практики
Области на обучение
  • Административни практики (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Административни практики

    Бакалавър по администрация програми в университети и бизнес училища в Канада обхващат редица ключови въпроси от съществено значение за по-дълбоко разбиране за това как фирми и организации се управляват. Тези фундаментални области на изследвания са маркетинг, счетоводство, управление, икономика, право бизнес, етика, информационни системи и управление на човешките ресурси. След като бакалавър по администрация учениците са завършили фундаменталните класове, мнозина се насърчават да търсят един или няколко специалности, които могат да ги водят в посока на бъдещата им кариера. Университетите в подкрепа студенти Канада с кариерата им търсене след дипломирането, или завършилите употреба в магистърски или докторски програми, ако те са склонни да проучи тези опции.

    Бакалавър по администрация програми обикновено последните четири години и може да включва периоди където учениците могат да учат в чужбина или за попълване на стаж.Отличия програми също са на разположение в бакалавърските програми на прилагане на някои университети в Канада. Области на специализация са достъпни за бакалавър по администрация учениците включват International Business, управление на риска, предприемачество, устойчивото развитие и управление на доставките, за да назовем само няколко.

    Ако сте готови да научите повече за това как можете да станете експерт в администрацията и да дадат начало на кариерата си, кликнете за да прочетете повече за това акредитираната бакалавър по администрация програми в Канада, днес!