Keystone logo

38 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Телевизионни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Телевизионни науки
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (38)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Телевизионни науки

Степента на бакалавърска обикновено е първата степен колежа студенти преследват. Тя осигурява основите, които са от полза за Вашата кариера. След като се дипломира, можете да започнете да работят за постигане на кариера или да продължат образованието си с магистърска програма "и.

Какво е бакалавър по Телевизия изследвания? Тези, изучаване телевизия обикновено се интересуват от критичната страна на носителя, но също така е възможно да се продължи производството по изкарва степен по телевизионни проучвания. Курсове включват филм теория, критични изследвания, и взаимодействие аудитория. Задълбочено проучване на историята на телевизията и киното също трябва да бъдат покрити. Тъй като това е програма за бакалавърска ниво и малко по-общо, студентите могат да се специализират по-обикновено след дипломирането.

Развлекателна индустрия е изключително голяма и просперираща област. Студентите, които учат телевизията ще се възползват от въвеждането на тази индустрия.Те са оборудвани с уменията и знанията, които са им необходими, за да се създаде много печеливша кариера за себе си.

В цената на обучението за записване в бакалавърска в Телевизионни изследвания варира в зависимост от много фактори. Програмата на училището и ще окаже влияние върху разходите, но дори и в страната, за да изберете, за да учат в ще играе роля. Преди записване, изследвания внимателно всички опции.

Телевизия и кино са съвместни форми на изкуството. Това означава, че има десетки различни занаяти и дисциплини, идващи заедно към една единствена цел. Завършилите имат много възможности за избор на кариера, особено ако те изберат страна на производството на обучение. Тези области включват сценография, писане на сценарии, режисура, проектиране на осветление, костюми, грим, фотография посока, проп създаване, производство, специални ефекти и други. Ако решите да преследват критичната страна, има и множество работни места в областта на журналистиката, критика, и образование.

Телевизията е една невероятно интересна област на обучение.Заинтересованите студенти няма да останат разочаровани. Плюс това, с толкова много приложения, тя може да бъде много полезно след дипломирането. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.