4 Бакалавър Програми в Управленски науки в Австрия за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Управленски науки

    Бакалавър по управление на програми са толкова разнообразни, колкото управление самата дисциплина, те могат да се справят с много различни области на бизнеса, лични или публични сектори като: финанси, маркетинг, продажби, предприемачество, информационни системи, управление на доставките, Международен бизнес, Счетоводство , за управление на операции и много повече. Университети и колежи в Австрия са посветени на предоставяне на студентите на необходимите знания и умения те ще трябва за професионални постижения в областта каквото те избират да специализират инча Тези програми включват добре планирани програми с интегрирани задачи и оценки, водене студенти в постоянна комуникация с друго, техните преподаватели и други преподаватели в интерес на оптимизирана образователната им развитие.

    Управление на бакалавърската програми в Австрия могат да бъдат класифицирани като бакалавър или бакалавър на обучението по изкуства.Те обикновено последните три години и отговарят на студентите за по-нататъшно обучение в магистърска или докторска, и също така да подготви студентите за започване на работа в своята област веднага след дипломирането. Бакалавър по управление на програми в Европейския университет във Виена, Австрия позволи на студентите да се специализират в управление на спорта, Multimedia управление или Отдих и мениджмънт в туризма.

    За да прочетете повече за това как можете да започнете на възнаграждаване на кариерата си в управлението, превъртете надолу и научете повече за черта Бакалавър по управление на програми в Австрия. Можете да изиска информацията да бъде изпратена директно от училищата, използващи бързо и лесно уеб форма.