35 Бакалавър Програми в Управленски науки в Канада за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Канада
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (35)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Управленски науки

Независимо дали вашият интерес се крие в счетоводство, предприемачество, маркетинг, финанси, международен бизнес, управление на операции, или всяка друга област на управление, вие ще откриете, че Бакалавър по управление на програми в Канада са посветени на подготовката на учениците за дълъг списък от възнаграждаване на професионалното развитие на дипломирането. Студенти, приети в HEC Монреал в Квебек, Канада се предлагат на многоезична програма с практически план и стаж възможности. Тези функции помагат да Бакалавър по управление на програми в Канада чудесен избор за бъдещи лидери, дори тези, идващи извън Канада.

Кандидатите за бакалавър на управление или бизнес програми в Канада, които идват от не-англоезични страни може да се изисква да вземе TOEFL владеене на английски език тест.В зависимост от броя на годините, кандидатът вече е проучен, трансфер на кредити и броя на избираеми дисциплини студентите избират да вземат, бакалавърска степен по мениджмънт ще отнеме три до четири години да се изпълни. През това време учениците ще бъдат включени в програма за проучване, насочено към развитие на ключови умения и знания, необходими за работа в областта на управлението, или преследване на по-нататъшно проучване в магистърска или докторска програма.

За да научите повече за това как можете да запишете в бакалавърска степен по управление или свързани курс в акредитиран университет или колеж в Канада, просто превъртете надолу. Можете да изиска информацията да се изпраща директно до вашата врата от университета само за една минута!