309 Бакалавър Програми в Управленски науки в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Съединени Американски Щати
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (309)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавър Програми в Управленски науки

    Проучване в Калифорния, Хавай, Мичиган, Охайо, Тенеси или Ню Йорк и ще получи диплома, която ще ви откара до възнаграждаване кариера в САЩ и след това. The USA е дом на най-малко 13 на света "и топ 20 колежи и университети. Бакалавър по управление на студенти в акредитирани институции, изброени по-долу се възползват от наличието на високо квалифицирани преподаватели, добре разработени програми за обучение и строга академична среда.

    Основополагаща курсове в бакалавърските програми на управление в САЩ обикновено обхваща ключовите теми в областта на бизнес, счетоводство, Computing, Организационна теория и поведение, право, маркетинг и психология. В допълнение, студентите обикновено трябва да се запишат в общообразователните курсове, които подпомагат цел разработването на добре закръглени набор от умения. Накрая, бакалавър по управление на студенти в САЩ могат да избират от гама от избираеми дисциплини, които се занимават с различни специфични области на управлението.Бакалавър по управление на програми в САЩ обикновено отнеме четири години, за да завърши. Тъй като много университети и институции в САЩ са частни и всички разходи за обучение в една или друга форма, е важно да се изследвания на разходите на отделните програми отделно.

    Ако се интересувате да научите повече за това как можете да кандидатствате за бакалавърска програма за управление на училище в САЩ, просто превъртете надолу, за да прочетете повече. Можете да изиска информацията да се изпраща директно до вас от училище само за няколко секунди използва удобен уеб формуляр.