Keystone logo

14 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Икономика Иконометрия 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Иконометрия
Области на обучение
  • Икономически изследвания (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Икономика Иконометрия

Студентите, заинтересовани в областта на икономиката и количествен анализ могат да разширят своите познания за тези теми в бакалавърска програма по иконометрия. Това бакалавърска степен съчетава статистика, компютърни науки и икономика изучава да подготвят учениците за голямо разнообразие от кариери или магистърски програми.

Какво е бакалавър по иконометрия? Степента на иконометрията дава на студентите солидна основа в областта на компютърните науки, качествен анализ и икономика заедно с умения да прилагат тези дисциплини на сложни икономически въпроси. Задълбочено курсова по приложна микроикономика, макроикономика, емпирични актюерски проучвания и финансови иконометрия е балансиран с богат оперативен изследвания и работа по проекти. Студентите се научават да изгради математически модели за анализ на икономически данни и да проучи как тези модели помагат прогнозират финансови тенденции. Завършилите имат инструментите за анализ, за ​​да работят с политици икономика и финансовите институции.Тези организации и много други могат да се възползват от възможността иконометрия завършващите да изгради модели, които изчисляват равнищата на безработица, установи брутни стойности национален продукт, определяне стойността на акциите на дадена компания и прогнозират тенденциите в международен план за финансиране.

Има няколко ползи за спечелил степен на иконометрията. Студенти създават специфично умение, определен в икономическите изследвания и теория, както и ценна владеенето изграждане математически модули. Специалността предлага участниците в дълбочина изследвания на математика, статистика, моделиране, финансите и икономиката, които са важни за Завършил работа и много престижни кариера в областта на икономиката.

Получаването на бакалавърска степен по иконометрия обикновено изисква четири години лекционни курсове. Общо време и са необходими за подобряване на степента на разходите варира от институция, така че е важно за бъдещите студенти да поиска специфична информация от всеки университет.

Бакалавър по иконометрия е стъпка към продължаване на академичните изследвания за много студенти. Завършили студенти, които не могат да си избират да продължат следдипломно обучение имат различни избора на професия. Иконометрия умения са ценни с насоки обществената политика за управление и международни икономически организации, както и на частния сектор. Завършилите успешно осъществяват работа в областта на финансите, международната търговия, застраховане, логистика и маркетинг.

Нашата богата база данни на училищата може да осигури на бъдещите студенти с важна информация за институциите, които предлагат по иконометрия проучвания. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.