Keystone logo

22 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Инвестиции 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Инвестиции
Области на обучение
  • Икономически изследвания (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Инвестиции

Бакалавърска степен се присъжда на студенти, които са завършили най-малко 120 семестър кредитни часа работа в рамките на своята бакалавърска програма. Тази степен често предвижда влизане в желани професионални позиции. Тя често се изисква от магистърски програми пред студенти могат да получат признание. Тази степен може да се счита за стъпало с бъдещи възможности.

&nbsp

Какво е бакалавър по инвестиционна? Този уникален бакалавърска програма предлага директен фокус върху уменията, необходими за успешно участие в инвестиционната индустрия. В допълнение към покриване на общообразователни курсове, учебни предмети може да включват съобщения, използване на компютър и приложения, математика за бизнеса, социологията, програмиране, критично мислене и научните изследвания, науки за културата, политиката, бизнес право, международна икономика, и на микро- и макроикономика.

&nbsp

Възпитаниците на тази програма са добре запознати с капиталовите пазари, хедж фондове, управление на портфейл и управлението на парите. С уменията, които са се развили през курса на обучение, тези студенти са готови да преминете в конкурентна индустрия. Студентите често се дават на холистичен подход към финанси в техните общи изследвания с акцент върху инвестициите като те напредък в програмата.

&nbsp

Разходите, свързани с включване в тази бакалавърска програма могат да бъдат много различни от едно училище в друго. Това е особено вярно, когато училищата в границите на страните се сравняват. Контакт училища поотделно, за да получат конкретни цифри.

&nbsp

Завършилите трябва да намерите изобилие от възможности за заетост с частни фирми, маркетингови и консултантски агенции, правителствени служби и международни организации. Те могат да работят в частни фирми или с обществени групи.Някои завършилите ще си намерят работа в банки или образователни институции. Длъжности могат да включват инвестиции анализатор, финансова съветник, инвестиционен консултант, пари мениджър, банкер и remisier.

&nbsp

Тези хора, които искат да участват в света на инвестициите може да погледнете в техните образователни перспективи с помощта на включване в списъка на програмата. Кратък формуляр за олово е за ваше улеснение. Ако се надяват да се присъединят към тази конкурентна и вълнуваща кариера, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.