Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 38 Бакалавър в Индустриален дизайн 2023

38 Бакалавър Програми в Индустриален дизайн 2023

overview

Лицата, заинтересовани от комбинирането на технологии и визуални изкуства заедно, за да преследва възнаграждаване на кариера в науката, индустрията трябва да обмисли спечелил бакалавърска степен по индустриален дизайн. Студентите печелят степен в тази област, ще използват дизайн, визуална стратегия и инженерни умения, за да оформят лицето на света чрез иновации и дизайн.

Какво е бакалавър по индустриален дизайн? Програмата дава на студентите със силна академична фондация в проектиране и инженеринг курсова работа. Студентите се научават да създават системи, програми и други материални стоки и услуги. Тези продукти трябва да се използват в секторите на бизнеса, потребителите, околната среда, медицински и транспортни. В допълнение, за да се работи за подобряване на функцията, дизайна и технологични приложения на продукти, учениците ще завършват със здрава портфейл, който откроява техните постижения и умения.

Тази програма е от полза за студентите, които желаят да развиват своите цели в кариерата, докато се научим да развиват своите дизайнерски умения за практическо приложение в областта. Студентите ще се научат да използват различни инструменти за проектиране, методологии, и софтуер за създаване, подобряват и правят продукти, които отговарят на нуждите на потребителите, така и за работодателите.

Институции по целия свят предлагат голямо разнообразие от образователни пътеки за потенциалните студенти промишлен дизайн. Следователно, разходите и таксите, свързани с тази степен избор варира значително. Важно е за хората да изследват своите възможности и свързаните с тях разходи, преди извършване на всяко конкретно училище.

След като получава бакалавърската си, студентите са много пригодни за заетост в различни сектори на икономиката. Завършилите ще имат ясна и по-задълбочено разбиране на това как да се използва науката, визуални изкуства и технологии, за да се получи излагане на по-удовлетворяващи, по-добре платени, и плодотворна възможности за кариера в областта на индустриалния дизайн.

Дизайн индустрията Индустриалният е силно конкурентен. Който се интересува от кариера в областта следва да проучи всички образователни опции внимателно. Много институции предлагат гъвкави онлайн класове и достъпни цени за обучение, за да направи по-лесно за студентите да печелят своите градуса, подобряване на техните пълномощия и реализация. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

read_more

filters

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Проектантски проучвания
 • Индустриален дизайн
fields_of_study
 • Проектантски проучвания (38)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format