Keystone logo

113 Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Индустриално инженерство 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Инженерни проучвания
 • Индустриално инженерство
Области на обучение
 • Инженерни проучвания (113)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Индустриално инженерство

  Бакалавърска степен е бакалавърска програма, която подготвя студентите за кариера в определени области, или да ги дава за това образование да продължат образованието си, за да спечелиш магистърска или докторска степен. С акцент в индустриален мениджмънт, учениците използват технологиите и науката, за да се вземат решения за бизнес или организация.

  Какво е бакалавър по Индустриален мениджмънт? Това е инженерингова програма, която учи двете инженерни умения и опит за управление на екип за обслужване, и подготвя студентите за работа в международна среда. Програми варират, но примери за класове включват управление на стратегически ресурс, лидерски умения, модерни системи за планиране на качеството, управление на иновациите, научните изследвания и развойната дейност, счетоводство, маркетинг и международна логистика. Заедно с проучвания класната стая, програмата често включва проекти и лабораторни упражнения.

  Изкарва бакалавър по Индустриален мениджмънт е полезно в редица начини.Студентите имат възможност да работят в най-различни среди, включително стартиращи компании и международни фирми. Уменията, придобити също подготвят завършилите във всички области на живота.

  Има няколко програми Индустриален мениджмънт в редица международни локации. В зависимост от продължителността на програмата, местоположението му, и отделен ученик, разходите могат да варират доста малко. Свържете се с училището директно да разберете какво да очаквате финансово.

  A бакалавърска степен по индустриален мениджмънт подготвя студентите за управленски позиции по целия свят. Титли кариерата включват закупуване мениджър, маркетинг мениджър, ръководител на проекта, което представлява мениджър, мениджър продажби, управление на веригата за доставки, производство мениджър и бизнес контролер. Industries включват биотехнологиите, нефтохимическата, рафинерии, медицина, услуги и правителството.

  Ако се притеснявате, че сте твърде много неща в живота си, за да преследва степен индустриално управление, не се притеснявайте. Много програми предлагат онлайн класове, така че можете да спечелите вашата степен на собствения си график и на свой собствен темп. Нашата богата база данни изброява всички училища и програмите, които те предлагат. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.