Keystone logo

14 Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Инженерен дизайн 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Инженерни проучвания
  • Инженерен дизайн
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Инженерен дизайн

Бъдещите студенти, които обмислят кариера в инженерното проектиране най-вероятно ще имат силни среди в математиката и науката и силен интерес към технологиите. Engineering е широко поле, което даде възможност да се движи в много различни посоки в кариерата си студенти.

&nbsp

Какво е бакалавър по Инженерен дизайн? Това е след завършване на средно образование програма, която предоставя на учениците със солидна подготовка по проектиране, производство, технологии и развитие на продукта. Студентите, които преследват дизайн магистърска степен по инженерство може да проявят интерес идва с нови продукти. Повечето от тях са творчески личности, които се ползват за решаване на проблеми. В кариерата си, те ще отстранявате своите проекти чрез работа с прототипи преди началото на производствения процес. Те могат също така да се работи във връзка с изготвяне на инженери и други, които ще трансформират своите проекти в напълно реализирани продукти.

&nbsp

Получаването на диплома за инженерно проектиране носи на студента здрава основа в теоретично и практически аспекти на проектиране инженеринг. Студентите често научават какво е необходимо, за да донесе нов продукт от началния етап на визуализация на крайната продукция. Те могат да научат за решаване на проблеми умения и как да се свържете с други членове на екипа.

&nbsp

Разходи за получаването на тази степен варира в зависимост от училището, дължината на режима на програмата и на живот. Получаването на бакалавърска степен обикновено отнема четири година с някои университети, които предлагат опция за пета поредна година. Внимателно проучване ще гарантира избора на програма, която най-добре отговаря на студента.

&nbsp

Има редица възможности за кариера за висшисти със степен на инженерното проектиране. Учениците могат да работят като продуктов дизайн инженери в областта на производството, биотехнологии, видео игри, екологично инженерство или дори космическо инженерство.Някои други дисциплини, които биха могли да се харесват на завършилите са човешки инженерни системи и техническите изисквания. Ролята на инженер-конструктор има творчески компонент, който дава много висшисти засилено чувство на удовлетворение от работата.

&nbsp

Бъдещите студенти имат цял ​​свят възможности за получаване на тази степен. Освен това, те могат да намерят те могат да вземат участие или може би всички от техните класове онлайн. Дистанционното обучение предлага предимствата на по-ниски разходи и гъвкавост. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.