Keystone logo

55 Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Инженерство Инженерен мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Инженерни проучвания
  • Инженерство
  • Инженерен мениджмънт
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (55)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Инженерни проучвания Инженерство Инженерен мениджмънт

A бакалавърска степен по управление на инженерната може да е за студент, който желае да упражнява на програма студент, който съчетава знанието на техническата страна на инженеринг с анализ на неговите социални приложения и последици.

Когато изследване програми след средно степен, студент може да попитам, какво е бакалавър по инженерни Management? Този курс на обучение предлага широка база от класове насочени към сливане на опита знания на инженеринг с управление на бизнес умения. Типичен учебна програма може да включва математика и естествени науки курсове като смятане, физика и химия. Възможно е да има фокус, както и в областта на счетоводството, финансите на частния сектор, управлението на разходите, тийм билдинг и критичен анализ на системите. Бакалавърския курс може да се подготви висшисти за граждански, механични и електрически позиции ръководството инженерство.

Основна полза за този вид степен програма може да си гама и гъвкавост за бъдещо прилагане на кариерата.Смесвайки практически упражнения, в областта на образованието в областта на инженерните с дълбоко разбиране на техниките за управление и анализ може да дава назаем широк обжалване на този вид програма в отделните индустрии.

Таксите, свързани с прием и обучение могат да бъдат различни в зависимост от програмата. Най-добрият начин да разберете за разходите е да се свърже с институцията директно.

Завършилият с по управление на инженерна бакалавърска може да бъде готова да започне кариера в управлението на проекти, като управител за осигуряване на качеството, производство технически ръководител, инженерни системи за управление или стойност технически ръководител. Има много възможности, както в професионален лицензиране и обучение за сертифициране. A степен по управление на инженерната може да бъде идеален за позиция в анализа на проекта, операции или за контрол на качеството. A критично мислене и комуникации фон може да бъде полезна за кариера в продажбите, маркетинга или в човешки ресурси.

A степен по управление на инженерната може да отвори пътища към различни стимулиращи кариера. Той има международно значение за студенти, които желаят да се преодолее чиста наука и комуникативни умения в услуга на създаването и поддържането на производствени техники с положително въздействие. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.