Keystone logo

38 Бакалавър Програми в Управленски науки Информационен мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Управленски науки
 • Информационен мениджмънт
Области на обучение
 • Управленски науки (38)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Управленски науки Информационен мениджмънт

  Много хора се стремят бакалавър по управление на информацията, за да проучи и да се разшири обхвата на човешките и технологичните елементи на информационни системи. Тази степен осигурява ценна информация за информационната индустрия спектър, като се фокусира върху нуждите на крайните потребители да се разработи гъвкави и лесно преносим набор от умения за 21-ви век работното място.

  Какво е бакалавър по управление на информацията? Степента е за студенти, които планират да продължи кариерата си в управлението на техническите умения необходимите за контрола на различни информационни системи, включително телекомуникации, безжичен и други мрежови технологии. Той подчертава специфичния за училищно и професионално подготовка в дисциплината на информационната сигурност. Програмата предоставя на участниците с масовото въвеждане на управление на информация, услуги и технологии, съчетани със силна либерални изкуства и науки фондация.Студентите изучават ефективни методи за намиране на информация и достъп на нуждите, които липсват за да се проектира и управлява системи да отговарят на тези изисквания.

  Тези програми и проучвания са полезни за тези, които искат да напредват кариерата си и се научи на по-високо ниво на образование. Курсовете могат да се различават, но център предимно на информационните технологии, изследвания и маркетинг. Курсовата работа обхваща научните изследвания, крайни математика, медии, етика, телекомуникациите и архитектурата на предприятието.

  Институциите имат различни разходи за тази програма, която отнема 3-4 години, за да завърши. Който се интересува да печелите тяхната степен следва да се обърнете специално колежи за разходите за обучение, разходи за регистрация и да се гарантира, че програмата отговаря на техните цели.

  След индивидуална получава магистърска степен по управление на информацията, те могат да си намерят работа в редица кариери. Една такава област е в управлението на проекти, където завършилите контролират информационните системи и създават информационни политики.В допълнение, те могат да работят като мрежови и системи мениджъри, уеб дизайнери, мениджъри на бази данни и консултанти по сигурността на информацията. Възможности за работа са неограничени, включително и за работа на финансовите институции, правителствени агенции и в образованието арената.

  Заинтересованите лица трябва да предприемат необходимите стъпки за постигането им степен по управление на информацията. Нашата богата база данни е идеална отправна точка за студенти, за да започне проучване своя избор, както географски, така и в образователен. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.