Keystone logo

40 Бакалавър Програми в Технологични изследвания Информационни технологии Информационна сигурност 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Технологични изследвания
  • Информационни технологии
  • Информационна сигурност
Области на обучение
  • Технологични изследвания (40)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Технологични изследвания Информационни технологии Информационна сигурност

Бакалавърска степен може да ви подготви за кариера в различни области или дисциплини. Може да отнеме от три до пет години, за да спечелите тази степен, в зависимост от броя на курсовете, които приемате едновременно и когато посещавате училище.

Какво е бакалавър по ИТ сигурност? Терминът ИТ означава информационни технологии. С придобиването на степен по ИТ сигурност можете да научите как да управлявате чувствителна информация, съхранявана онлайн или по друг начин по електронен път. С нарастващия брой технологии, използвани в бизнеса всеки ден, тази степен може да бъде много практична. Обучението може да включва теми като програмиране, уеб програмиране, компютърна архитектура и киберсигурност. Тези теми могат да ви помогнат да се подготвите не само да се справите с компютърната сигурност, но и да изпълнявате други задачи, основани на технология, като например създаване или фиксиране на програми.

Компютърните умения, използвани в ИТ сигурността, могат да ви помогнат да станете по-добри в използването на компютрите за ежедневна употреба. Благодарение на фокуса на степента на сигурност, можете да сте по-безопасни онлайн. Можете също така да използвате познанията по програмирането, за да създадете собствен уебсайт или блогове.

Степените могат да струват различни суми пари. Крайната цена може да зависи от училището, което посещавате, курсовете, от които се нуждаете, и предпоставките, които трябва да срещнете.

Ако сте получили бакалавърска степен по ИТ сигурност, опциите за кариера могат да включват позиции на входно ниво в дадена организация или бизнес. Вероятно ще работите, за да предотвратите нежелан или неразрешен достъп до фирмените записи. Някои общи задачи включват например мрежов администратор или софтуерен инженер. За бизнеса може да е важно да се защитят от престъпления в кибернетичното пространство, така че може да има много работни места.

Курсовете, взети онлайн или записване в традиционен университет, могат да ви помогнат да завършите необходимите кредити за придобиване на дипломата си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.