Keystone logo

52 Бакалавър Програми в Езикознание Испански език 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Езикознание
 • Испански език
Области на обучение
 • Езикознание (52)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Езикознание Испански език

  Бакалавърска степен е програма за степен четири години, обикновено първата заеманите от студентите, когато започнат да ги вторично песен образование. Тя може да бъде последвана от магистърска или докторска степен, но това не се изисква или универсални. Курсова обикновено съчетава работа в клас, който се ръководи от един учител, както и независимо проучване и изследване. В някои училища, е необходим план хартия или друг проект, преди степента се присъжда на студенти.

  &nbsp

  Какво е бакалавър по испански? Студентите печелят тази степен да стане професионалист в испанския език, но те също така често се научи много за испанския история, култура, литература или комбинация от горните. В повечето курсове, културното образование обхваща всички области от света на испаноговорящи, като Латинска Америка и Карибския басейн. В по-голямата част от програмите, се очаква учениците да овладеят всички основни умения на испански език: говорене, четене, писане и слушане.

  &nbsp

  Студентите получават бакалавърска на Испански имат предимството на доброто владеене на език, с редица реални приложения. Тя също така предлага студенти вникване в богатата култура на света на испаноговорящи, придаващи по-добро разбиране на международната политика като цяло.

  &nbsp

  Разходите за бакалавър по испански зависи от това какво училище сте избрали да учат в. Като цяло, степента отнема четири години, за да се получи така, общите разходи трябва да се изчисляват на базата на тази времева линия.

  &nbsp

  Свободни позиции за висшисти със степен бакалавър в испанския включват обучение, превод и тълкуване. Завършилите с бакалавърска степен по принцип могат да преподават в началното и средното ниво. Преводачи често започват като независими изпълнители или на свободна практика, но с опит или по-нататъшно образование могат да работят пътя си в работата на публичния или частния сектор в бизнеса, изкуството или науката.

  &nbsp

  Проучване онлайн е чудесен начин да се печелят бакалавър по Испански за вашите собствени срокове и график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.