Свържете се директно с училищата - Сравнете 43 Бакалавър в Испански език 2023/2024

43 Бакалавър Програми в Испански език 2023/2024

Преглед

Бакалавърска степен е програма за степен четири години, обикновено първата заеманите от студентите, когато започнат да ги вторично песен образование. Тя може да бъде последвана от магистърска или докторска степен, но това не се изисква или универсални. Курсова обикновено съчетава работа в клас, който се ръководи от един учител, както и независимо проучване и изследване. В някои училища, е необходим план хартия или друг проект, преди степента се присъжда на студенти.

&nbsp

Какво е бакалавър по испански? Студентите печелят тази степен да стане професионалист в испанския език, но те също така често се научи много за испанския история, култура, литература или комбинация от горните. В повечето курсове, културното образование обхваща всички области от света на испаноговорящи, като Латинска Америка и Карибския басейн. В по-голямата част от програмите, се очаква учениците да овладеят всички основни умения на испански език: говорене, четене, писане и слушане.

&nbsp

Студентите получават бакалавърска на Испански имат предимството на доброто владеене на език, с редица реални приложения. Тя също така предлага студенти вникване в богатата култура на света на испаноговорящи, придаващи по-добро разбиране на международната политика като цяло.

&nbsp

Разходите за бакалавър по испански зависи от това какво училище сте избрали да учат в. Като цяло, степента отнема четири години, за да се получи така, общите разходи трябва да се изчисляват на базата на тази времева линия.

&nbsp

Свободни позиции за висшисти със степен бакалавър в испанския включват обучение, превод и тълкуване. Завършилите с бакалавърска степен по принцип могат да преподават в началното и средното ниво. Преводачи често започват като независими изпълнители или на свободна практика, но с опит или по-нататъшно образование могат да работят пътя си в работата на публичния или частния сектор в бизнеса, изкуството или науката.

&nbsp

Проучване онлайн е чудесен начин да се печелят бакалавър по Испански за вашите собствени срокове и график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Езикознание
 • Испански език
Области на обучение
 • Езикознание (43)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение