Keystone logo

5 Бакалавър Програми в Езикознание Италиански език 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Езикознание
 • Италиански език
Области на обучение
 • Езикознание (5)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Езикознание Италиански език

  A бакалавърска степен по италиански ще даде на обучаемия високо развита владеене на италиански език, както и съществени познания за историята и културата на Италия. Холдинг степен в тази област може да помогне да се подготвите за най-различни свързани кариера, или сте готови за повишаване в магистърска програма.

  Може би се чудите, какво е бакалавър по италиански? Тази програма е около четири години в дължина и обикновено включва две години общо образование курсова работа, обхващащи различни теми. Upper-ниво курсова работа, свързана с основната Самият включва теми в италианската лексика, граматика, състав, и разговор. Италианска литература и кино, както и курсове, свързани с културата и цивилизацията на страната на Италия, също са обикновено част от основен курс на обучение. Много университети предлагат обучение в чужбина опит в Италия.

  Студентите преследват бакалавърска степен по италианска за най-различни причини.Тя може да бъде много полезно за тези кариери планиране в международните отношения, история на изкуството, или лингвистика. Освен това Италианската е четвъртата най-често се говори чужд език в рамките на Съединените щати домове, за проучване на Бюрото по преброяване на населението на САЩ 2000. Той е един от най-богатите демокрации в света, което го прави важен за международен бизнес.

  Има множество фактори, които влияят на цената на придобиване на бакалавърска степен по италиански, включително продължителността на програмата. Бъдете сигурни, за да проучат училището добре, за да се гарантира, че отговаря на всички ваши нужди, преди да тръгват на всяка програма.

  Завършилите бакалавърска в италианската програма могат да изследват много различни кариери. Някои избират да станат преводачи, докато други изследват позиции като анализатори за управление или туристически агенти. Други пък избират да следват съвременни академични изследвания в областта, по-нататъшно усвояване на знанията си на италиански език, история и култура.

  Има международни възможности и онлайн класове, предлагани за бакалавър по италиански. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.