Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 178 Бакалавър в Киберсигурност 2023

178 Бакалавър Програми в Киберсигурност 2023

overview

Бакалавър по програма Cyber ​​Security учи учениците да открият слаби места, компютърна система, признават цифрова експлоатация и предотвратяване или отстраняване на повреда. Завършили са готови да предотвратят кибератаки и прилагат мерки за сигурност в широк диапазон от настройки, които включват компютърни системи и чувствителни данни.

Какво е бакалавър по Cyber ​​Security? Това бакалавърска степен подготвя студентите за предотвратяване, откриване и ремонт експлойти за компютърна сигурност. Хакерите извършват кибератаки за достъп или да манипулират чувствителната информация, съхранявана в базите данни на организацията. Участници в програмата изграждане на стабилна база от знания за мрежова сигурност, криптография, приложения за сигурност, електронна търговия и уеб сигурност, управление на бази данни и сигурен хардуерни системи за проектиране. Тези инструменти позволяват на студентите да създадат защитени компютърни системи за корпорации, болници, държавни учреждения и военни бази.Уменията на завършващите студенти да намерят слаби места на системата, докато изграждане на решения за предотвратяване на злонамерени атаки и съдебно-медицински познания, за да покаже къде са възникнали атаки и да се определят произхода си.

Студентите имат полза от излагане на допълнителни специализирани теми за сигурност в информационните системи и хардуер, освен основните компютърни науки и администрация на системата курсовете. Участниците намират този авангарден набор от умения, за да бъде от полза за намиране на възможности за кариера в защитен мрежи, електронна търговия, чувствителен държавни или военни програми и много други престижни технологични позиции.

Тази програма бакалавърска степен обикновено трае три или четири години. Въпреки това времето и обучение Цените варират в зависимост от индивидуалните програмни правила. Лица с интерес към степента на киберсигурността да изследвания всяка институция, за да научите повече за продължителността на програмата и разходите за обучение.

Възпитаници на програмата имат широка гама от възможности за професионално развитие.Позициите, които използват специализирани знания от кибернетични програми за сигурност включват мрежови инженери охрана, система анализатори, консултанти по сигурността на системата, администраторите по сигурността на база данни и софтуерни архитекти. Специализирана криптограф и цифровите права професионални позиции също са на разположение на завършващите. Тези позиции могат да бъдат намерени в публичния и частния сектор, съществуващо в корпоративните среди и национални, щатски и местни агенции.

Лица с интерес към кибер сигурността могат да намерят правилната институция да преследват своята степен, като потърсите нашата богата база данни на училищата. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

read_more

filters

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Технологични изследвания
  • Информационни технологии
  • Киберсигурност
fields_of_study
  • Технологични изследвания (178)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format