Keystone logo

11 Бакалавър Програми в Сценични изкуства Филмови науки Творческо писане на сценарии 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Сценични изкуства
  • Филмови науки
  • Творческо писане на сценарии
Области на обучение
  • Сценични изкуства (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Сценични изкуства Филмови науки Творческо писане на сценарии

Изкарва бакалавър по кинодраматургия е отлична възможност за тези хора, които искат да подобрят своите умения за писане и да направи своята страст в реалност. Студентите, получили диплома по кинодраматургия могат да работят в индустриите Култура, спорт и отдих.

Какво е бакалавър по кинодраматургия? Академично, тя е метод за оборудване на учениците със съществени познания за успех в кариерата сценаристика, с концентрация на визуалното разказване на истории. Тя се прелива проучвания от различни дисциплини, като хуманитарни науки, английски, философия, история и изобразително изкуство за обучение на учениците за уменията, необходими за сценаристика индустрия. Участници в програмата ще получат мощна разбиране на преплетени естеството на темата, история, действия, характер, визуализации, и диалог. В допълнение, степента насърчава сътрудничеството и глобалното взаимодействие с връстници и преподаватели да предизвика креативността и въображението.

Има няколко причини, поради които студентите избират да печелят бакалавър по кинодраматургия степен. Например, програмата учи редица умения, като пишеш за телевизията и киното, средни преобразуване, компоненти на скрипт, и пренаписване и редактиране на сценарии. Студентите могат да очакват да вземат в областта на хуманитарните, говорене пред публика, творческо писане, английски, Шекспир, литературна теория, сценарист работилници, пишат, издават, и по история.

Програмни разходи варират и зависят от университета. Учебният план трае между три и четири години. Поради тази причина е много важно за един бъдещ студент за изследвания училища старателно да се гарантира, че програмата предлага вписва своите цели.

Завършилите обучението се намират често в голямото търсене на все по-конкурентни кариера като сценаристи, режисьори и продуценти в телевизията, киното и новинарските медии. Други възможности за кариера включват работни места като редактори, драматурзи, писатели и журналисти.

Многобройни международни възможности за програмата съществуват от различни университети. Онлайн класове са изключителна възможност за студенти, които живеят в изолирани райони на света с малък достъп до съоръжение. Уеб-базирани решения също се погрижат за студенти, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.