Keystone logo

19 Бакалавър Програми в Козметични науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Козметични науки
Области на обучение
  • Козметични науки (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Козметични науки

Бакалавърска степен е входно ниво на студент проучване. В много случаи, студентите избират един предмет за изучаване като наука или английски език. Бакалавърска може също да се получи в ръцете на поле, което позволява на един студент незабавно да започнат работа.

Какво е бакалавър по козметология? Учениците научават подробности за козметологията като кожата, ноктите и косата и грим прилагане. Те стават експерти в стайлинг и поддържане на косата и в даването на лечение, като за лице, педикюр и маникюр. Освен това, учениците се научават как да управлява салон и да го ползвате и чрез прилагане на принципите на бизнеса. След завършване на програмата, студентите могат да станат лицензирани козметолози.

Бакалавър в козметологията предлага възможност да работи в тясно сътрудничество с хората, докато им се даде възможност чрез нови изразителни прически. Завършилите също да намерят много възможности да се движи нагоре, тъй като те могат да милионден притежават свои собствени салони.Учениците да научат добри бизнес и управленски умения чрез тяхната курсова.

Разходите за козметични програми варират в зависимост от избрания училището. Специален студент може да завърши една програма за две години с вечер и онлайн класове, и по този начин да спестите пари. Преди да избере, учениците трябва да провеждат задълбочени научни изследвания, за да се уверите, програма ще се срещне с всички свои образователни цели.

След като се дипломира, учениците могат да си намерят работа в множество места. Те могат да изберат да работят в салони като фризьори, стилисти и колористи. Те могат също да работят в салони, даващи процедури за лице и маникюр. Опции също са на разположение на студентите извън салони. Учениците могат да работят с красота и грижа за кожата продукти или работят за погребални салони Стилът на наскоро починалия. Освен това, за нокти техници могат да работят в офис с дерматолог или педикюрист и предлагат хигиенни педикюр.

Много онлайн опции са достъпни за козметични програми.За да започне нова кариера, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.