Keystone logo

46 Бакалавър Програми в Сценични изкуства Музикознание Композиране 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Сценични изкуства
  • Музикознание
  • Композиране
Области на обучение
  • Сценични изкуства (46)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Сценични изкуства Музикознание Композиране

Бакалавър по Състав е програма, която поставя силен акцент върху създаването на музика и за придаване на миналото, настоящето и бъдещите перспективи пред състав на своите студенти. След приключване на тази степен, завършилите ще имат уменията, необходими за по-нататъшното им музикална кариера и да преследват области за работа в много различни пътища.

Какво е бакалавър по Състав? Програми фокусират върху музикални проучвания за подобряване на студенти 'познанията и да се съсредоточи върху композиционни техники и идеи. Курсове се предлагат в теоретични и практически теми, включително и обучение ухото, историята на музиката, оркестрация, хармония и музикални форми. Един популярен разбира се, състав технология, предвижда изследване на оборудването, концепции и техники, свързани с електронните студия. Има и класове, които учат пиано и други инструменти, избираеми дисциплини и музикални естетика.

Има много ползи, свързани с попълването на тази специалност.Студентите ще придобият знания и умения, които могат да им помогнат както лично и професионално. Те ще се предоставят възможности за развитие на техните способности и техники за музикално оценка, както и подобряване на доверието им, себеизразяване и представяне способности.

Хонорарите и разходите за регистрация се различават в зависимост от избрания институция и страната, в която студентът желае да учи. Тези, които се интересуват да се свържете с конкретна институция, за да научите повече.

Когато бакалавърска "е степен е спечелил в състав, завършилите могат да намерят възможности за кариера в няколко области и дисциплини. Много завършилите успешно да си намерят работа в музикално образование. Все пак, има няколко други възможности за работа, включително извършване на ленти или други музикални организации, работещи в аудио запис и дори възможности в радиото и телевизията.Тази степен може да ви даде умения да се образоват, да управлявате музикалните организации, забавлява, композира, или да извърши професионално.

За студенти с натоварен график, онлайн класове са на разположение. Много университети и институции предлагат класове в един модул за дистанционно обучение. Има и възможност да вземат курсове въз основа на пълно или непълно работно време. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.