Keystone logo

29 Бакалавър Програми в Изкуствознание Анимация Компютърна анимация 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Изкуствознание
  • Анимация
  • Компютърна анимация
Области на обучение
  • Изкуствознание (29)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Изкуствознание Анимация Компютърна анимация

Бакалавърските степени са постижими стъпки за постигане на по-високи нива на академичните среди или по-голям опит в дадената област. Те работят, за да помогнат на свежи лица да намерят работа, и позволяват на опитни хора да докажат знанията си официално за по-високи заплати.

Какво е бакалавър по компютърна анимация? Тази степен Ви квалифицира като притежаваща задълбочени познания за това как да използвате компютърен софтуер за създаване на анимирани изкуства. Специализациите определят дали курсът е бакалавър на науката или попада в категорията на изкуството. Програмите могат да се фокусират силно върху компютърен софтуер и техническия процес на компютърно генерирани изображения или използването на компютърни инструменти за създаване на изображения. Курсове по история на изкуството, дизайн, 2D и 3D изкуство се изискват в повечето университети, предлагащи тази степен. Визуалните ефекти и редактирането също са полезни класове за този основен.

Компютърната анимация е поле, което цени връзките силно. Да се ​​научиш да общуваме с членовете на полето, да подготви студентите за лов на работа след дипломирането. Майсторството на AutoCAD и други 3D моделиращи програми, както и познаването на художествените основи е от жизненоважно значение за повечето анимационни работни места.

Бакалавърските степени в компютърната анимация варират значително в разходите. Местоположението помага да се определи цената на обучението, както и броят на годините, които студентът планира да посети. За мнозинството от учениците са необходими три или четири години.

Тази степен отговаря на изискванията на своите завършили за много от работните места в анимационните студиа. Дизайнерът на символи, 3D моделиращият и режисьорът са задачи, които могат да бъдат намерени в анимация за филми. Видео игрите също използват много компютърни аниматори. Светлините или текстуристите създават визуалните аспекти, необходими за изграждането на видеоклип от земята. Компютърната анимация е сложна задача, изискваща огромни екипи от работници и много специализирани работни места.

Големите университети са склонни да предлагат програми за компютърна анимация, а училищата по изкуствата имат особено силни програми, включително онлайн опции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.