Keystone logo

38 Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Комуникационен мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Комуникации
  • Комуникационен мениджмънт
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (38)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Комуникационен мениджмънт

Изкарва бакалавър в управлението на комуникациите е идеална възможност за хора, които искат да учат различни гледни точки около стълбовете на ангажираност, растеж, слушане и подобрение. Студентите получават диплома по управление на комуникацията могат да станат проспериращи и уважавани със своята гама от преносими умения. След като учениците са завършили, те могат да си намерят работа в областта на социалната работа, бизнес и здравната администрация.

&nbsp

Какво е бакалавър по мениджмънт комуникация? Тази степен е по-нататъшно образование, които ще осигурят на учениците с Essentials знания по комуникационни умения, опит за свързване с една индустрия, както и ръководни роли. Учениците ще научат основните градивни елементи на подкрепа на научните изследвания и пазарната комуникация, като например възможността за разработване на маркетингова стратегия и контролира Web планиране и проекти за развитие.Граждани могат да работят за кариери, които подобряват редакционните екипи и водят на отстраняване на неизправности на техническите въпроси.

&nbsp

Има много причини за избор, за да преследва бакалавър в управлението на комуникациите. Програмата учи редица умения, като например управление на теории и практики, посредничество и преговори, и бизнес комуникация. Курсовата работа обхваща академичните грамотности, местната култура и история, за управление на счетоводството, както и изследователски методи и техники. Освен това, бакалавърска степен в тази област дава възможност на хората да се развиват интелектуалните умения, необходими за успех в глобалната управление общност.

&nbsp

Разходите се различава в зависимост от училището, както и продължителността на програмата е между една и три години. От съществено значение е, че можете да разследва достатъчно програмата да се гарантира, че тя отговаря на вашите цели.

&nbsp

Завършили са в голямо търсене на няколко позиции, като например редактиране, писане, управление и платени стажове. Те също могат да си намерят работа развива информационна архитектура, стратегия съдържание и Wireframes. Студентите ще се развиват, необходими за решаване на проблемите, свързани с онлайн общността и социалните медии, работата в мрежа и управление на външни агенции умения.

&nbsp

Много международни опции са достъпни от различни университети. Онлайн курсове са идеален избор за тези, които живеят в отдалечени райони по целия свят с малък достъп до съоръжение. Интернет базираните варианти също се погрижат за хората, които се нуждаят от по-гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.