Keystone logo

3 Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Консултантска помощ 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавър
 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Бизнес проучвания
 • Консултантска помощ
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (3)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавър Програми в Бизнес проучвания Консултантска помощ

  Бакалавърска степен е първият вид след средното образование, които много студенти получават. Това може да бъде или студия или професионално и често се отваря вратата за много студенти да получат първите си високо платени работни места. Бакалавърска е и първата стъпка към по-високо образование студент може да искате.

  Какво е бакалавър по Consultancy? Тази степен предлага на учениците консултиране, управление и бизнес класа. Понятия като икономика и управление на бизнеса са стресирани, така че студентите ще могат да се помогне на фирмите да работят по-ефективно след дипломирането. Студентите също така да вземат класове в областта на счетоводството и маркетинга. Има възможност за международно проучване, с тази програма. Някои училища са разположени в чужбина или предлагат обмен на семестъра, така че учениците могат да научат за глобален бизнес. По време на последните си семестъра на обучение, студентите могат да избират да специализират в области като човешките ресурси или финанси.

  Възпитаниците на консултантска програма за обикновено имат добри умения за управление, по-специално управление на времето. Те също имат добри комуникативни и счетоводни умения. Някои завършилите които искали възможностите за международна работа.

  Средната консултантска програма отнема около три години, за да завърши и варира в цената, базирани на местоположението и училището. Студентите могат да намерят онлайн класове, които обикновено са по-евтини. Преди извършване на дадена програма, студентите трябва да го оценят, за да се уверете, че тя се вписва както тяхната кариера и лични цели.

  След получаване на бакалавърска в Consultancy, учениците могат да си намерят работа в много сектори на света на бизнеса. Те могат да работят като финансов, корпоративен или човешки ресурси консултанти или като консултанти за фирма за връзки с обществеността. Освен това, те могат да бъдат финансови анализатори или служители за набиране на персонал или да намерят работа като маркетинг или рекламни мениджъри. Някои студенти могат да изберат да отворят своите собствени консултантски агенции и работи с обекти в специализирани области.

  Получаването на бакалавърска степен може да започне студенти на един успешен път. За да намерите на училището за вас, потърсете вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.