Keystone logo

13 Бакалавър Програми в Социални науки Политология Конфликтология 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Социални науки
  • Политология
  • Конфликтология
Области на обучение
  • Социални науки (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Социални науки Политология Конфликтология

Бакалавърски степени отворени врати. Те подготвят учениците за по-нататъшни научни изследвания и за движение в приятни кариера. Тези програми обикновено са необходими около четири години, за да завърши. Студентите са изложени на основите в избраната от тях курс на обучение и могат да изберат да получат работа в своята област, като същевременно продължава с напреднала степен.

&nbsp

Какво е бакалавър в мир и конфликт изследвания? Тази интердисциплинарна програма се фокусира върху решаването на конфликтите в междуличностните и на световно ниво. Учениците ще изучават динамиката между индивиди и групи в настройките на дома и на работното място, както и в много по-широк мащаб. В курса могат да включват теория конфликти, социални движения, правата на човека, управление и решаване на конфликти, както и на процесите на промяна. Учениците проверяват разрушителни войни, причините за тях и тяхното решаване. Подобна проверка на мирните процеси да се осъществи.

&nbsp

Студенти в полза на програма от многостранните перспективи за сложни взаимодействия. Те вземат близки гледа на елементите на мира, конфликтите и социален ред. С излагането на въпроси на икономиката, политиката, историята и екология, студентът завършва с дълбоко разбиране и оценка на процесите на промяна и как частни лица и цели общества могат да бъдат засегнати.

&nbsp

Разходите за участие в тази програма, може да варира много между училищата. Това е особено вярно, от една страна в друга. Тези, които са заинтересувани да станете ученици трябва да се свържат отделните училища за обучение и точна информация такса.

&nbsp

С бакалавърска степен, завършилите са подготвени за кариера като комуникационни координатори или сътрудници, организатори за развитие на общността, журналисти и медийни специалисти, служители за връзки с обществеността, писачи на речи, обществени защитници и координатори на програмата.Завършилите могат да си намерят работа, работещи за местните и регионалните власти, медии, в офисите на политици и с обществените организации за популяризиране. Някои студенти бакалаври избират да продължат с тяхното академично пътуване, за да спечелиш напреднали градуса.

&nbsp

Тези, които се интересуват от завършването на тази програма трябва да разгледаме най-многото възможности училище в списъка на програмата. Попълнете олово под формата на получаване на информация от специални училища. Интересува ли ви? Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.