Keystone logo

11 Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Корпоративни финанси 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавър
  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Корпоративни финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавър Програми в Икономически изследвания Финанси Корпоративни финанси

Едно лице с правоспособност за аналитично мислене, които се интересуват от бизнес средата, може да откриете, че е бакалавър по Corporate Finance е идеалната програма степен. Студенти с една степен по финанси могат да работят в консултантски фирми, енергийния сектор и промишлени предприятия.

Какво е бакалавър по корпоративни финанси? Образователният аспект на тази степен програма включва изучаване на математика, статистика и вероятност, както и основните елементи, които изграждат организационни единици. Курсовете, които съставят програмата на корпоративните финанси степен са предназначени за подготовка на студентите за позицията на средно ниво след дипломирането. Един студент може да работи към кариера, която е от полза за финансовото здраве на една корпорация.

Ползите от получаване на бакалавърска степен по корпоративни финанси са много. Някои licensures и сертификати могат да бъдат взети след дипломирането, дават възможност на учениците да започнат кариерата си.Студентите могат да изберат една напреднала степен по финанси, икономика, бизнес и др. Тази специалност е внимателно проектирана, за да се даде възможност на студентите да се максимизира тяхното обучение потенциал и изпъкват в света на финансите.

Бакалавърска степен в областта на корпоративните финанси се предлага от ученето институции по целия свят, както и свързаните с това разходи варират в широки граници. Лицата, заинтересовани от провеждането на тази степен следва да се свържете с институциите, които биха искали да присъстват на конкретни подробности за графика за обучение и заплащане.

Всеки, който да попълните този бакалавърска програма могат да избират от няколко кариери. Един пример за това е вътрешен одитор в една корпорация. В това положение, индивидуален извършва одити, за да се гарантира, че финансовите отчети на корпорациите са точни, операциите са адекватни и че процесите са ефективни. Позиции анализиране на данни инвестиционен портфейл и други потенциални източници на заетост.Студент, който завършва с бакалавърска степен по корпоративни финанси, може да намерите и на възможностите за заетост в областта на корпоративно развитие, поддръжка и стратегия, инвестиционно банкиране и корпоративни спазване.

Заинтересованите лица трябва да започне с някои основни стъпки, за да се постигнат четири години степен в областта на корпоративните финанси а. Нашата богата база данни предлага много образователни и географски варианти за кандидат-студенти, за да се изследват. Не е необходимо да се отложи за образование. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.